height="132" />
HARPUT YAPILAŞMAYA AÇILMALI

HARPUT YAPILAŞMAYA AÇILMALI

ABONE OL
Mar 13, 2024 14:04
HARPUT YAPILAŞMAYA AÇILMALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Avukat Osman Avcıl Harput’un yapılaşmaya açılması, hem can güvenliği hem de kentsel gelişme açısından önemli bir konudur. Harput’un yapılaşmaya açılması ile birlikte,  yeni ve sağlam binalar inşa edilmesi mümkün olacaktır. Bu sayede, deprem riski azaltılacak ve insanların can güvenliği sağlanacaktır. dedi..

 Başkan Avcıl’ın Satır Başlıkları şu şekilde

 ‘’ Harput eskiden bir şehir iken bu gün Elazığ’ın bir tarihi mahallesidir. Harput’un yapılaşmaya açılması, ilçenin turizm potansiyelini artıracak,  tarihi ve kültürel zenginlikleri ile önemli bir turizm merkezi haline gelecektir Ancak, Harput’un yapılaşmaya açılması ile birlikte, tarihi ve kültürel mirasın korunması da önemlidir. Bu nedenle, yapılaşmanın tarihi ve kültürel mirasa zarar vermeyecek şekilde yapılması gerekmektedir.

Sonuç olarak, Harput’un yapılaşmaya açılması, hem can güvenliği hem de kentsel gelişme açısından olumlu bir gelişme olacaktır. Ancak, yapılaşmanın tarihi ve kültürel mirasa zarar vermeyecek şekilde yapılması gerekmektedir diyen Başkan Avcıl

Harput’un yapılaşmaya açılması ile ilgili olarak şu öneriler yapılabilir:

Yapılaşmanın tarihi ve kültürel mirasa zarar vermeyecek şekilde yapılması için gerekli önlemler alınmalıdır.

Yapılaşmanın deprem riskini azaltacak şekilde yapılması için gerekli önlemler alınmalıdır.

Yapılaşmanın kentsel gelişmeyi sağlayacak şekilde yapılması için gerekli planlamalar yapılmalıdır.

Bu önerilerin hayata geçirilmesi ile birlikte, Harput’un yapılaşmaya açılması daha güvenli ve daha verimli bir şekilde gerçekleştirilebilir ifadelerinde bulundu..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.