height="132" />
Elazığlı vatandaşlar 1 Nisan şakası değil,gerçeği yapabilir??

Elazığlı vatandaşlar 1 Nisan şakası değil,gerçeği yapabilir??

ABONE OL
Mar 5, 2024 14:29
Elazığlı vatandaşlar 1 Nisan şakası değil,gerçeği yapabilir??
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçimlere kısa bir zaman kala Belediye Başkan Adayları sahada projelerini anlatırken sohbet ortamında oturup konuştuğumuz vatandaşlar ise bir çoğu sandıklara gitmeme yönünde kararlar aldıklarını ifade ettiler.

Seçimlere kısa bir zaman kala, belediye başkan adayları sahada projelerini anlatmaya çalışıyor. Fakat sohbet ortamında konuşulanlara bakıldığında, birçok vatandaş sandığa gitmeme kararı almış gibi görünüyor.

Genel olarak, hayat pahalılığı ve emeklilerin aldığı ücretler en önemli gündem maddeleri. Vatandaşların tek derdi, günü nasıl kurtarabilecekleri.

Bu durum, seçimler üzerinde de büyük bir etkiye sahip olabilir. Vatandaşların sandığa gitmeme kararı, seçim sonuçlarını önemli ölçüde etkileyebilir.

Elazığ’daki seçmenlerin oy kullanmama kararını etkileyen faktörler:

  • Hayat pahalılığı
  • Emeklilerin aldığı düşük ücretler
  • Ekonomiye olan güvensizlik
  • Siyasi partilere ve adaylara olan güvensizlik

Seçimlere katılımın düşük olması, seçimlerden çıkan sonucun meşruiyetini sorgulatabilir. Bu nedenle, Elazığlı seçmenlerin 1 Nisan şakası değil gerçeği yapabilir yaklaşımını gözler önüne sereceği apaçık ortada.

Serkan ŞENKAL (ÖZEL HABER)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.