height="132" />
VATANDAŞ UYANDI MI???

VATANDAŞ UYANDI MI???

ABONE OL
Şub 3, 2024 15:57
VATANDAŞ UYANDI MI???
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın uyandığına dair kesin bir şey söylemek zor. Ekonomik sıkıntılar ve artan hayat pahalılığı her geçen gün daha da hissediliyor. Bu durum, halkta bir hoşnutsuzluk ve öfke yaratıyor.

Yaklaşan yerel seçimlerde de bu durumun etkisi görülecek gibi görünüyor. Büyükşehir belediyelerinde vaatler havada uçuşuyor. Fakat vatandaş, vaatlerden ziyade somut çözümler ve gerçekçi politikalar arıyor.

Ekonomideki gidişat endişe verici. Her geçen gün batan işletmeler ve artan işsizlik, vatandaşın alım gücünü düşürüyor. Çarşı pazarlarda fiyatlar almış başını gitmiş durumda. Vatandaş bu durumdan oldukça sitemkar.

Seçimlerde bu durumun sandığa nasıl yansıyacağı merak konusu. Vatandaş, oy kullanırken ekonomik durumu ve vaatlerin gerçekçiliğini göz önünde bulunduracaktır.

Bunun yanında, toplumda siyasi kutuplaşmanın da arttığını görüyoruz. Bu durum, vatandaşın seçimlerde daha da belirgin bir şekilde kutuplaşmasına yol açabilir.

Sonuç olarak, vatandaşın uyandığına dair kesin bir şey söylemek zor olsa da, ekonomik sıkıntılar ve artan hayat pahalılığının halkta bir hoşnutsuzluk ve öfke yarattığı açık. Bu durumun seçimlerde nasıl bir etkiye sahip olacağını zaman gösterecek.

SERKAN ŞENKAL (ÖZEL HABER)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.