height="132" />
SEN DEĞERLİSİN PROJESİ KAPSAMINDA PROGRAM DÜZENLENDİ

SEN DEĞERLİSİN PROJESİ KAPSAMINDA PROGRAM DÜZENLENDİ

ABONE OL
Ara 26, 2023 14:32
SEN DEĞERLİSİN PROJESİ KAPSAMINDA PROGRAM DÜZENLENDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

“ Sen değerlisin “ projesi kapsamında kurumlar arası kaynaşma programı düzenlendi.

Elazığ İl Müftülüğü, Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü ve Elazığ Özel Eğitim Meslek Lisesi tarafından yürütülen “Sen Değerlisin Projesi” kapsamında öğreticiler ve öğrenciler akşam yemeğimde bir araya geldi.

25/12/2023 Pazartesi günü gerçekleştirilen programa İl Müftüsü İrfan Üstündağ, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir, Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar ORHAN, Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT, Eğitim uzmanı Ziya Polattaş, Engelli Koordinatörleri Dr. Sare  Evcimik ve Mustafa Apaydın, Manevi danışman Duygu Edem, İşaret dili Eğitmeni Büşra Aşan bölüm hocaları Müdür Yardımcıları, Elazığ Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrenci, öğretmen ve idarecileri ve Üniversite öğrencileri katıldı.

Program Kültür Park Camisinde akşam namazına müteakip Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda yapıldı. Fırat Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı işaret dilinde çeviriler ve öğrencilerin işaret diliyle söyledikleri şarkılarla işitme engelli öğrenciler le kaynaşma tanışma ortamı oluştu

Program İl Müftüsü Üstündağ’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.