height="132" />
Erol, Elazığ halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor

Erol, Elazığ halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor

ABONE OL
Mar 2, 2022 19:35
Erol, Elazığ halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ halkının 41 yıl sonra CHP’den seçerek TBMM’ye gönderdiği Gürsel Erol, klasik ve reddiyeci bir muhalefet anlayışından çok uzak, yapıcı, sırf eleştiri üzerine kurulu siyaset yerine, çözüme katkı sunmaya odaklı çalışmaları ile Elazığ halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor. CHP Milletvekili Gürsel Erol’un çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar, Erol’a güvendiklerini ifade ederek, önümüzdeki dönemde de Erol’un, milletvekili olmasını istediler.

Farklı bir siyasi ve muhalefet anlayışı ile fark yaratan ve şehrin gündemine sahip çıkmakla birlikte sorunları başta TBMM olmak üzere, her platformda ve yüksek sesle dile getiren CHP Milletvekili Gürsel Erol’u sokağa çıkarak Elazığ halkına sorduk. Vatandaşların CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile ilgili olarak yaptıkları değerlendirmelerin detayları ise şu şekilde oldu:

“GÜRSEL EROL’UN ARKASINDAYIZ”

“Gürsel Erol güzel bir insan Elâzığ’a faydası çoktur şuanda sağlık sorunları var çok ama çok geçmiş olsun.

Elazığ için güzel projeleri var biz Elâzığ halkı olarak görüyoruz ve bir daha aday olduğunda büyük oylar alacağını duyuyoruz. Elâzığ olarak arkasındayız”

“ADINI ELAZIĞ’IN KARA ASLANI KOYMUŞUM!”

“Gürsel Erol u çok severim. Ben Gürsel beyin adını  Elazığ’ın Kara Aslanı koydum. Bunu kendisine söyledim.

Ben reisçiyim. Ama zor durumdayız Kemal Sunal gibi ekmeğimizi cama banacağız”

 “GÜRSEL EROL, SEVDİĞİMİZ SAYDIĞIMIZ BİR MİLLETVEKİLİDİR”

“Gürsel Erol, sevdiğimiz saydığımız bir milletvekilidir. Tek başına ne yapabilir ki memlekette iş yok hayat yok Elâzığ’a sahip çıkmıyorlar. Gençlere sahip çıksınlar.”

“Elazığlı bir vatandaş olarak söylüyorum;  Gürsel Erol’a boş bir insan değil. Elâzığ’ın  geçmişini biliyor. Kendisi ikinci sıradan  yeniden seçilebilir.

“BİZİM YANIMIZDA SADECE GÜRSEL EROL DURDU.”

“Ben AK Partiliyim. devamlı oyumu reise verdim. Yaşadığımız hastalık sürecinde, aile fertlerimi  kaybetmeme karşın iktidar milletvekilleri bizimle ilgilenmedi.   Bizim yanımızda, sadece Gürsel Erol durdu. Gürsel Bey’in, Elâzığ da yeniden milletvekili  seçileceğine inanıyorum.”

 “GÜRSEL EROL YAĞMASA DA GÜRLÜYOR”

“Elâzığ milletvekillerinin hiç birini yeterli bulmuyorum. Gürsel Erol yağmasa da gürlüyor. Bu güzel bir şey… Sonuç olarak; sorun olduğunu kabul ediyor.  Bu sorunu gerekli mercilere ulaştırıyor. Ben  diğer 4 milletvekili  bir gün görmedim.

“YENİDEN MİLLETVEKİLİ  OLACAĞINI  DÜŞÜNÜYORUM”

Elâzığ Milletvekili olarak, sesini duyduğumuz tek vekil… Yeniden aday olduğunda ikinci sıradan bile aday olsa milletvekili  olacağını  düşünüyorum”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.