height="132" />
Esrar ve Metamfetamin Ele Geçirildi

Esrar ve Metamfetamin Ele Geçirildi

ABONE OL
Ara 16, 2021 23:51
Esrar ve Metamfetamin Ele Geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından,  uyuşturucu ile mücadele kapsamında il genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda; uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen bir ikamete ekipler tarafından operasyon düzenlendi.  Operasyon sırasında ikametten çıkan H.G.B. isimli şahsın yapılan üst aramasında  (1.16 gr) Esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyonda ise ikamette bulunan B.Ç. (28) isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup yapılan aramalarda da (36 gr) Metamfetamin maddesi 1 adet Hassas Terazi ele geçirilmiştir.

H.B.G. ve B.Ç. isimli şüpheliler hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapıldı. Tamamlanan işlemlerinin ardından zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından,  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.