DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

10643.58

1,32%
height="132" />
Taksici Özen, Adeta Gelen Zamlara Kafa Tutuyor

Taksici Özen, Adeta Gelen Zamlara Kafa Tutuyor

ABONE OL
Ara 10, 2021 17:48
Taksici Özen, Adeta Gelen Zamlara Kafa Tutuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da taksicilik yapan Nuri Özen; akaryakıta art arda yapılan ve yedek parçaya gelen uçuk zamlara rağmen hizmetinden ve kalitesinden ödün vermiyor ve zamlara kafa tutuyor.

Elâzığ’da ticari taksi işletmecisi olan Nuri Özen gazetemize verdiği röportajda;  “Müşterilerimden taksimetre dışında herhangi bir ek ücret almıyorum” ifadelerini kullandı.

Özen, dövizdeki artıştan sonra akaryakıta ve yedek parçaya günü birlik zam gelmesine rağmen verdiği hizmetlerden hiç bir şekilde ek ücret talep etmiyor.  Batı illerinde lüks taksi diye adlandırılan araçlarla yapılan yolculuklarda üç katı fiyat alındığının altını çizen Özen; “Vatandaşa bir hizmet verildiğinde hemen fırsatçılık yapıp fahiş fiyat almak nankörlüktür” diye konuştu.

Yaklaşık 15 yıldır taksicilik yaptığını ifade eden Nuri Özen, Aracın da müşterilerinin rahat etmesi için her türlü hizmeti de veriyor. Özen, “Müşterilerimizin rahat etmesi için her türlü hizmeti düşündüm. Televizyon, su ısıtıcısı, oyun konsolu, müzik arşivi, film izleme ve her türlü sıcak, soğuk içeceklerimiz bulunuyor. Özgürce her türlü hizmeti kullanabiliyor” diye konuştu.

Özen, “Vatandaş taksiye binebilsin, küçük esnaf kazansın diye bu uygulamayı yaptım. Ben küçük bir esnaf olarak ülkem için üzerime düşen görevi yapıyorum. Bütün gıda ürünlerine, tüpe, elektriğe gelen zamma, motorine gelen zamma ve dolara inat taksimetre dışında hiçbir şekilde ek bir ücret almıyorum. Bütün hizmetlerim ücretsizdir. Bundan sonra da hizmet seviyesini devamlı yükselteceğim” diye konuştu.

Vatandaşların küçük esnaftan alışveriş yapmasını da söyleyen Özen;  son olarak diğer esnaflara da seslenerek, “Küçük esnaf olarak bizler omuz omuza verelim. Vatandaşlarımız da küçük esnafa destek versin ki; bu çark dönsün. Esnaf arkadaşlarımız da bu zor günlerde yüksek fiyatlarla ürünleri satacaklarına, biraz feragat etsinler ki bu sayede ekonomimiz biraz hareketlensin” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.