height="132" />
Emeklilikte Yaşa Takılanların Sorunlarını Yeniden Refah Çözmeye Aday

Emeklilikte Yaşa Takılanların Sorunlarını Yeniden Refah Çözmeye Aday

ABONE OL
Ara 3, 2021 12:59
Emeklilikte Yaşa Takılanların Sorunlarını Yeniden Refah Çözmeye Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ‘Hükümetin yılda sadece faize 240 milyar lira ödediğini hatırlatarak “Emeklilikte yaşa takılanların yıllık maliyeti 26 milyar lira tutuyor. Yani borç faizine ödediğimiz paranın 10’da biri kadar bir para. Bu sorunu biz İktidara gelir gelmez çözeceğiz” dedi.

‘Anadolu Buluşmaları’ kapsamında geldiği Kayseri’de İl Başkanlığının düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Dr. Fatih Erbakan, “Önce imtiyazlılar ve dış güçler derseniz, paylaşımda adaleti sağlamazsanız, kendi hayatınızda dindar olmanızın, namazlı abdestli olmanızın, her sene Umreye gitmenizin millete bir faydası yok. Millî Görüş olarak biz önce millet anlayışı ile hareket ediyoruz.” dedi.

İktidara Gelir Gelmez EYT Sorununu Çok Kolay Çözeriz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın sorununun çözümü için lazım olan miktarın yıllık ödenen faizin onda biri olduğunu ifade eden Erbakan; “Emeklilikte Yaşa Takılanlar’la ilgili gelir gelmez bu sorunu çözeceğimizi, 26 milyarın bizim için önemli bir paranın olmadığını ifade ettik. Sadece bizim için değil Türkiye için önemli bir para değil. Faize ödenen yıllık para 240 miyar lira. Emeklilikte yaşa takılanlar yıllık 26 milyar lira tutuyor. Yani borç faizine ödediğimiz paranın 10’da biri kadar bir para. EYT’lilere de diğer vatandaşlara da her türlü imkânı sağlayabilmemiz mümkün” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.