height="132" />
Saadet Partisi Karakoçan Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Karakoçan Divan Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
Ağu 24, 2021 05:32
Saadet Partisi Karakoçan Divan Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve GİK üyesi Mesut Dağ, Karakoçan İlçesinde Belediye Salonunda düzenlenen divan toplantısına katıldılar. Ardından ilçede esnaf ve vatandaş ziyareti yapılıp, taziye ziyaretlerinde bulunuldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ’ın deprem ile ilgili yaşadığı sıkıntılara değinirken, GİK üyesi Mesut Dağ bölgenin Ferrokrom özelleştirmesi ile ne denli mağdur edildiği hususuna dikkat çekti.

Karakoçan İlçe başkanı Ekrem Evliyasever, Kovancılar İlçe Başkanı Abdulhalim Kaçmaz ve Palu İlçe Başkanı Abdurrahim Meydanoğlu, kendi ilçelerinde yapmış oldukları çalışmaları raporlayarak alkış topladılar. İlçelerde yeni yapılan üyelere rozet takılarak toplantı sonlandırıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın toplantı sonrasında Karakoçan ilçesinde bulunan çay bahçelerini ve esnafları ziyaret edip vatandaşla sohbet etti. Taziye evlerine ziyarette bulunarak onların acılarını paylaşıp hayır dualarda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.