height="132" />
21 Yaşaltı Karate Şampiyonası Şanlıurfa’da Yapıldı

21 Yaşaltı Karate Şampiyonası Şanlıurfa’da Yapıldı

ABONE OL
Tem 26, 2021 22:06
21 Yaşaltı Karate Şampiyonası Şanlıurfa’da Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sonrası ilk seyircili organizasyon olma özelliğini taşıyan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası rekor bir katılımla Şanlıurfa’da gerçekleşti.

Peygamberler şehri’ Şanlıurfa Türkiye’nin dört bir yanından gelen karatecileri ağırladı. Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası, Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda rekor bir katılımla yapıldı. 56 ilden 376 kulüp ve 1881 sporcunun katıldığı şampiyona pandemi kuralları çerçevesinde seyircili olarak yapıldı. İlk dört gün sonunda kategorilerinde ilk dört sırayı alanlar ve teknik kadronun belirlediği isimler 17-18 Temmuz’da Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı Şampiyonası seçmelerinde mücadele etti.

Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nın ikinci günü yapılan açılış töreninin sonunda Nisan ayında kaybettiğimiz Karate Federasyonu eski başkanı merhum Esat Delihasan için Kuran-ı Kerim okundu.

Açılışta konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, böyle bir turnuvanın kentte düzenlenmesinden mutlu olduklarını söyledi.

Açılış töreninin sonunda Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karate Koordinatörü Abdülhamit Kaygın’a teşekkür plaketi ve milli takım eşofmanı verdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de turnuvanın üçüncü günü salona gelerek müsabakaları izledi. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör dereceye giren sporculara madalyalarını veren Beyazgül’e organizasyona katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.