height="132" />
18 Ayda 70 Bin Üye

18 Ayda 70 Bin Üye

ABONE OL
Nis 23, 2024 14:42
18 Ayda 70 Bin Üye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Sağlık Sendikası, hızlı bir şekilde büyüyerek 81 ilde teşkilatlanmış ve 70 binden fazla üye sayısına ulaşmış durumda.

Son zamanlarda İzmir, Aydın ve Manisa illerinde yeni şubeler açıldı ve Genel Merkez Yönetimi bu açılışların ardından saha ziyaretlerine devam ediyor. Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti ve bu süreçte sağlık çalışanlarının ilgisi ve katılımının yoğun olduğunu belirtti.

Genel Başkan Osman Kaya, yaptığı açıklamada, kısa bir süre içinde Türkiye genelinde 70 binden fazla sağlık ve sosyal hizmet çalışanına ulaşarak önemli bir başarı elde ettiklerini ve kamu birliğinde ise 110 binden fazla memura ulaştıklarını vurguladı. Kaya, tüm kamu çalışanlarının hak ettikleri refaha ve sendikal mücadeleye kavuşmaları için mücadele edeceklerini ve hiçbir haksızlığa karşı seslerini duyurmak için çaba göstereceklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.