height="132" />
Elazığ’da Asayiş Operasyonu: Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
122 okunma

Elazığ’da Asayiş Operasyonu: Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

ABONE OL
Nis 16, 2024 12:45
Elazığ’da Asayiş Operasyonu: Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 7-14 Nisan 2024 tarihleri arasında genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda;

  • 8 adet ruhsatsız tabanca ve 58 adet tabanca fişeği,
  • 5 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 16 adet tüfek kartuşu,
  • 1 adet kesici alet ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilen silahlar ve kesici aletler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü vurgularken, vatandaşlardan da herhangi bir olumsuzluk gözlemlediklerinde 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmalarını rica etti.

Bu tür operasyonlar, Elazığ’da suç oranlarının düşürülmesi ve kamu güvenliğinin sağlanması için önemli bir rol oynamaktadır. Emniyet güçlerinin özverili çalışmaları ve vatandaşların desteği ile Elazığ’ın daha güvenli bir şehir olması hedeflenmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.