height="132" />
Elazığ’da Operasyonda Ruhsatsız Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
138 okunma

Elazığ’da Operasyonda Ruhsatsız Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

ABONE OL
Nis 4, 2024 15:27
Elazığ’da Operasyonda Ruhsatsız Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suç unsurlarının tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan uygulamalarda önemli bir başarı elde edildi.

Operasyonda ele geçirilenler:

  • 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 30 adet fişek
  • 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek
  • 1 adet kesici alet
  • 10 adet sentetik ecza maddesi

Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı bu başarılı operasyon, kamuoyunda takdirle karşılandı. Operasyonun, Elazığ’da genel güvenlik ve asayişin sağlanmasına önemli katkı sağlayacağı belirtildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada:

“Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, ilimiz genelinde huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda, Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerimiz tarafından yapılan uygulamalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 30 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 1 adet kesici alet ve 10 adet sentetik ecza maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.