height="132" />
Nikahta verdikleri sözü sağlıkta da birlikte tutan bir çift..

Nikahta verdikleri sözü sağlıkta da birlikte tutan bir çift..

ABONE OL
Mar 11, 2024 14:20
Nikahta verdikleri sözü sağlıkta da birlikte tutan bir çift..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Sağlıkta ve hastalıkta, iyi günde kötü günde…” sözünü nikah masasında birbirlerine veren bir çift, fazla kiloları ile mücadelede de birlikte hareket etmeyi seçti.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Cerrahi Gastroenteroloji kliniğinde Op. Dr. Sadık KEŞMER tarafından aynı gün yapılan başarılı bir obezite cerrahisi sonrası sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde taburcu oldular.

Birlikte atlatmak istediler:

Doktor tarafından ayrı ayrı günlerde ameliyat yapılması teklif edilmesine rağmen süreci birlikte ve aynı şartlarda atlatmak isteyen çift, ameliyat sonrası evde geçirecekleri zaman diliminde de tüm tedavi ve perhiz planlarını ortak sürdürmek istediklerini belirttiler.

Doktor Keşmer’in yorumu:

Çiftin ameliyatlarını gerçekleştiren Op. Dr. Sadık KEŞMER şunları söyledi:

“İlk başvurduklarında sadece birinin ameliyatı için geldiklerini düşünmüştük. Karı-koca beraber ve aynı gün ameliyat olmak istediklerini söylediklerinde ufakta olsa şaşkınlık yaşadık. Ayrı ayrı günlerde ameliyat olabileceklerini belirtmemize rağmen süreci beraber atlatmak istediklerini, bu şekilde birbirlerine daha iyi destek olabileceklerini belirttiler. Her yönleri ile çok uyumlu olan çiftimizin bu isteklerini hem vefalı hemde çok haklı olarak değerlendirdik. Ameliyat öncesi değerlendirmeler sonrasında, ameliyata engel bir durum tespit edilmedi. Aynı gün, kendilerine tüp mide (sleeve gastreektomi) ameliyatı yaptık.”

Hastanede de birbirlerine destek oldular:

Hastanede kaldıkları süre içerisinde birbilerine sürekli destek olan çift, hem hareket hem de ağrı konusunda sürekli birbirlerini motive ettiler. Bu sayede ameliyat sonrası dönem her ikisi için daha aktif ve tolere edilebilecek sorunlarla (ağrı-hareket gibi) atlatılmış oldu.

Sağlıklı ve mutlu bir ömür dilekleri:

Op. Dr. Sadık KEŞMER, “Sorunsuz bir şekilde kendilerini uğurladık. Çiftimize bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.