height="132" />
Eren’in 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Mesajı

Eren’in 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Mesajı

ABONE OL
Ara 6, 2021 17:03
Eren’in 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1985 yılında, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla ‘5 Aralık’ tarihi dünya gönüllüler günü, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 123 ülkede kutlanmaya devam ediyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren dünya gönüllüler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eren mesajında; “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun 2019 yılında Gönüllülük Yılı ilan etmesiyle, Gençlik Merkezimiz çatısı altında faaliyetkerini sürdürmeye devam ediyoruz. Yaşlılara yardım eli, camiilerimize hijyen, Sokak hayvanları için beslenme ve barınma alanları oluşturmaktan, Çocuklarımız için Bir tebessüm, fidan dikimi, Kızılaya Kan Bağışı, yardımlara muhtaçlara uzanan el gibi daha sayamadığımız bir çok alanda karşılık beklemeden Can-ı Gönülden koşan, Bakanlığımız tarafından Mavi Yeleklilerimiz diye adlandırdığımız gençlerimizin Gönüllülük Gününü kutluyorum.

Gençlerin daha fazla gönüllülük faaliyetlerine katılımını sağlamak ve gençliğin sosyal ve kişisel gelişimini desteklemek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan proje ile gençlerin toplumsal hayata katılımı, plan ve programlı çalışabilme yetisi kazanmaları sağlanıyor, gençlerimizle faaliyette bulunduğumuz alanlarda bir araya getiyoruz.

Bu vesile ile de en baştan günümüze kadar Gönüllü olarak tüm çalışmalarımızda yer alan gençlerimizin Mavi Yelekli Gönüllülerimizin, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününü kutluyorum, dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.