height="132" />
Teslim Olan Örgüt Mensubu Sayısı 80’e Yükseldi

Teslim Olan Örgüt Mensubu Sayısı 80’e Yükseldi

ABONE OL
Haz 20, 2021 13:35
Teslim Olan Örgüt Mensubu Sayısı 80’e Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde Suriye’de faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 örgüt mensubu daha teslim oldu. Bakanlık, İkna çalışması sonucu teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 80’e yükseldiğini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde Suriye’de faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 örgüt mensubu daha teslim oldu. Bakanlık, İkna çalışması sonucu teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 80’e yükseldiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“İkna çalışması sonucu, 1 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; 2013 yılında terör örgütüne katılan 1 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.Teslim olan örgüt mensubunun Suriye’de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Böylelikle; 2021 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla ülkemize teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 80’e yükseldi.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.