DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Elazığ
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
KARAKOÇAN BELEDİYESİ 2. GENÇLİK VE LAVANTA FESTİVALİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR

KARAKOÇAN BELEDİYESİ 2. GENÇLİK VE LAVANTA FESTİVALİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR

ABONE OL
Tem 15, 2023 17:53
KARAKOÇAN BELEDİYESİ 2. GENÇLİK VE LAVANTA FESTİVALİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karakoçan İlçesi düzenlenecek olan Gençlik ve Lavanta Festivali ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Karakoçan Belediyesi tarafından yaklaşık 3 yıl önce başlatılan  Lavanta yetiştiriciliğinin yaygınlaşması ve ilçenin tanıtımı amacı ile bu yıl 2. si düzenlenecek olan Lavanta ve Gençlik Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Ziyaret Tepesi ve Urartu Kaya Mezarı ( H.z Kureyş’in İkametkahı) gibi tarihi mekanların dışında, doğal güzelliklere de sahip olan ilçede belediye bir çok ticari ve üretim odaklı faaliyetler gerçekleştirerek istihdama katkıda bulunuyor.

İlçenin gelişimine katkıda bulunmak amacı ile 3 yıl önce başlatılan Lavanta Yetiştiriciliğinde bu yıl verimlilik istenilen düzeyde. Karakoçan Belediyesi hem Lavanta üretiminin hem de ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak için bu yıl 2. ‘sini düzenleyeceği Gençlik ve Lavanta Festivalinde sanatseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.

29-30 >Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan Gençlik ve Lavanta Festivali’ne birbirinden değerli bir çok sanatçının katılımıyla müzikseverler eşsiz bir müzik ziyafeti çekecekler. Festivalin ilk gününde sanatçılar  Kolpa Gurubu, Gönül Dİlan ve Rodi’nin konser vereceği belirtilirken, 30Temmuz günü gerçekleşecek festivalin ikinci günü etkinliklerinde de Tuğçe Kandemir, Koliva ve Numan Hadi vatandaşlara müzik ziyafeti sunacak.

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba bu yıl ikincisini gerçekleştirecek olan festivale katılımın yoğun olmasını beklediklerini ve birbirinden değerli, sanatçıların katılacağını ifade ederek ve şu açıklamalarda bulundu: ”Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz festivalimizde oluşan kalabalık insanlarımızın pandemi, deprem gibi nedenler yüzünden sosyal yönelimlerinin ne kadar eksik olduğunu fark etmiştik. Bu yılda ikincisini düzenleyeceğimiz festivalimiz için hem lavantamızın tanıtımı, hem de ilçemizin tanıtımı için önemli bir fırsat olacaktır. Birbirinden değerli ulusal sanatçımızın katılacağı festivale tüm halkımızı davet ediyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.