DOLAR 32,3398 0.16%
EURO 35,1932 -0.04%
ALTIN 2.245,380,10
BITCOIN 2133494-2,46%
Elazığ

HAFİF YAĞMUR

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOBB 76.-77. Genel Kurulu elektronik ortamda yapıldı…

TOBB 76.-77. Genel Kurulu elektronik ortamda yapıldı…

ABONE OL
Haz 2, 2021 11:18
TOBB 76.-77. Genel Kurulu elektronik ortamda yapıldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

COVİD-19 tedbirleri kapsamında elektronik ortamda yapılan TOBB 76 ve 77. Genel Kurulu TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Türkiye genelinde 365 Oda-Borsa Delegelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Kurula Elazığ TSO TOBB Delegeleri Asilhan Arslan, Ferhat Tunç, Öner Coşkun, Fatih Somay, Suat Yaşa, Tevfik Özlü ve Mustafa Candan ile birlikte Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonundan katılım sağladılar. Başkan Arslan TOBB Genel Kurulunun Ülkemiz iş dünyasına hayırlı olması mesajını paylaştı.

Yapacak çok işimiz var…

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

TOBB Ata’nın huzurunda

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB 76. – 77. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra TOBB ev sahipliğinde elektronik ortamda yapılan ve yaklaşık iki saat süren TOBB 76 ve 77’inci genel kurulda tüm delegelere gönderilen 2020 ve 2021 yıllarına ait faaliyet raporları ile ilgili bir sunum yapıldı. Başkan Hisarcıklıoğlu, pandemi sürecinde tüm Oda ve Borsalardan gelen iş dünyası taleplerinin devletin zirvesi ve ilgili tüm bakanlıklar ile ilgili kurumlarla paylaşıldığını ve bu süreçte iş dünyasının bir çok sorun ve beklentisine çözüm üretildiğini ifade etti. Bu süreçte yapılan çalışmalar hakkında detaylı bir sunum yapan Hisarcıklıoğlu yapılacak çok iş olduğunun altını çizerek, tüm Oda ve Borsaların aynı kararlılıkla bulundukları bölgeye hizmet vermeye devam etmesinin önemini belirterek, katılım ve sürece verilen destekler için teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Anketler

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI SİZCE KİM OLUR?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.