DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322,38%
Elazığ
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
KEŞFEDİLMEMİŞ MİMARLAR; MOBİLYA ÜRETİCİLERİ

KEŞFEDİLMEMİŞ MİMARLAR; MOBİLYA ÜRETİCİLERİ

ABONE OL
Ağu 21, 2023 14:19
KEŞFEDİLMEMİŞ MİMARLAR; MOBİLYA ÜRETİCİLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mobilya, yaşam alanlarının kullanım amacına uygun olarak donatılması ve fonksiyonel hale getirilmesi için gerekli olan en önemli eşyalardır. Mobilya sektörü; tüm mobilya, oturma grupları, mutfak, ofis mobilyaları vb. üreticileriyle aynı zamanda bunlara makine, diğer yatırım malzemelerini ve hammadde temin eden sanayi kuruluşlarını, yan sanayicilerini de kapsamaktadır.

Bu yazımda ‘’KEŞFEDİLMEMİŞ MİMARLAR’’ diye adlandırdığım, bir mimar gibi kalemine kağıdına sarılıp pratik bir şekilde hem de çoğu zaman üç boyutlu çizimler yapıp müşterisine fikirler sunabilen, bir mühendis gibi mobilya uygulaması esnasında hesaplamalar yapabilen usta ellere değineceğim.

İnşaat sektöründe ince iş diye telaffuz ettiğimiz ve dekorasyonun baş yapısı olan mobilya ürünleri üretilirken, büyük zahmetler sonucu; alın terleri ve gerçek tecrübeler ile göz kamaştırıcı ürünler ortaya çıkıyor. Ahşap tabakası mobilya üreticisinin önüne geldiğinde, ince hesaplardan muazzam çizimlerden, kesme biçme işlemlerinden geçerek evimizde yıllarca sağlıcakla, rahatlıkla ve huzurla kullandığımız mobilyalar bizlere resmen arkadaş oluyor. İyi günlerimizde, kötü günlerimizde, ağladığımız ya da mutlu olduğumuz günlerde, yanımızda dilsiz sırdaşlarımız olan mobilyaları bizlere kazandıran usta ellere herkesin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.

Ellerinize, emeklerinize, alın terlerinize sağlık.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.