DOLAR

32,5789

0.01%
EURO

34,9760

0.39%
ALTIN(gr)

2.425,44

0,11%
BİST 100

9722.09

0,11%
height="132" />
Elazığ’ın Sorun ve Çözüm Önerileri İçin Hazırlanan Dosya Bakanlığa Teslim Edildi

Elazığ’ın Sorun ve Çözüm Önerileri İçin Hazırlanan Dosya Bakanlığa Teslim Edildi

ABONE OL
Haz 25, 2022 14:57
Elazığ’ın Sorun ve Çözüm Önerileri İçin Hazırlanan Dosya Bakanlığa Teslim Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile bir araya geldi. Dumandağ Elazığ hayvancılık ve kırmızı et sektörüne dayalı sanayinin gelişimi, sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili dosya bakan yardımcısı büyükdede’ye iletti.

Elazığ Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet, AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut ile birlikte Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Hayvan ürünleri OSB içerisinde yapılası planlanan Elazığ ticaret borsasının tedarik ve ticaret merkezi projesini içeren; Elazığ hayvancılık ve kırmızı et sektörüne dayalı sanayinin gelişimi, sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili dosya takdim edildi.

Sanayi ve teknoloji bakan yardımcısı hasan Büyükdede de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükdede Özellikle gıda güvenliğinin öneminin vurgulandığı bu günlerde Anadolu’da kırmızı et ve yan sanayilerini üretme ve isleme potansiyelinin yüksek olduğu Elâzığ ilimizde bu potansiyelin değerlendirilmesi ve üretimin artırılması için yapılacak her projeye bakanlık olarak destek vereceğiz dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ kendilerine eşlik eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a teşekkür ederek, yapılan görüşmelerin hayırlı olmasını temenni etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.