DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22413620,92%
Elazığ
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
Cem Küçük’e göre 7 milyon kişi Bergen filmini izlediyse, Türkiye’de enflasyon yok!

Cem Küçük’e göre 7 milyon kişi Bergen filmini izlediyse, Türkiye’de enflasyon yok!

ABONE OL
Nis 9, 2022 00:12
Cem Küçük’e göre 7 milyon kişi Bergen filmini izlediyse, Türkiye’de enflasyon yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Televizyon programlarında Ak Parti icraatlarını övmek isterken kamuoyunda büyük tepki toplayan ve parti üst yönetiminin de söylemlerinden rahatsızlık duyduğu isimlerden biri de Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük.  

İnsanların kendine ayırdığı bir bilet parası 30 TL yi bile çok gören zihniyet “Akıllara zarar yorum: Cem Küçük’e göre 7 milyon kişi Bergen filmini izlediyse, Türkiye’de enflasyon yok!”

ENFLASYONU ‘BERGEN’ FİLMİYLE SAVUNDU

Ekonomideki gidişatın iyi yönde olduğunu belirten ve bunu da Bergen filminin gişe rakamları üzerinden savunan Küçük, “İnsanlar ekmek bulamıyor, insanlar yiyemiyor diye bir şey yok. Türkiye’de en ucuz sinema bileti 30-40 lira. Bergen filmine 7 milyon kişi gitti, 140 milyon hasılat yaptı. Nasıl oluyor bütün eğlence yerleri, sinemalar dolu oluyor. Millet aç açıkta değil. Bergen filmine nasıl oldu da 7 milyon kişi gitti” şeklinde konuştu.

Bizde Günebakış gazetesi olarak vatandaşımıza sorduk “ Sinemaya gitmek demek ekonomi iyi “ demek mi..?

İnsanların tek ve belki en ucuz kültür sanat ihtiyacını bile lüks gören ve Bergen filmini izleyen 7 milyon sayısını başa kalkan bir bakış, Ak Partiyi savunan bir bakış olamaz, olmamalı.

Vuslat Barut” yandaşlıktan artık ne diyeceklerini şaşırmışlar insanların kendisine ayırdığı 30 TL ya bile göz dikmişler. Böyle bir zihniyette siyasi olmaz gazeteci hiç olmaz. İnsanlar sosyalleşmesin kitap okumasın sinemaya gitmesin ama onlar manda yoğurdu yiyip ayaklarını uzatmaya halkın sefaleti ile dalga geçmeye devam etsinler”

Berivan Güder “Türkiye’de artık 40 TL’si olan ve sinema bileti alabilen kişileri ‘zengin’ olarak görüyor. Demek ki; oluşturdukları yoksulluk o boyutlara vardı ki; sinemaya gidebilen kişiler bile ‘durumu iyi’ kategorisine giriyor. AKP’nin oluşturduğu yoksulluk, bundan daha iyi anlatılamazdı sanırım… “

Hülya Şenocak”  gazeteci dediğin tarafsız olur gerçekten yazık bu zihniyete onu okuyanlara televizyona çıkaranlara sesleniyorum böyle zihniyeti görmek istemiyoruz.”

Sönmez Cihangir “Beyin de küçülmüş. Sinema, tiyatro bir sosyal gereksinmedir. Kitap da okumayalım, daha yeni bir kitap satın aldım: Yetmiş dört lira. Benim için ekmek kadar değerli. Her türlü sosyallikten uzaklaşalım, öyle mi bay Küçük.”

Saffet Özcan ”Bu kadar olmaz artık bunların gazetecilik kimliği geçersizdir. Gitsinler partide siyaset yapsınlar. Yeter artık ya.

İlhan Koçak ”çöpten yiyecek toplayacak kadar ,açlık nedeni ile çocuğunu ve eşini öldürüp intihar eden babalar kadar acı çeken babalardan daha beter olasın .Gazeteci halkın dertlerini ortaya koyup sorunların çözümüne katkı sağlayan kişi olmalı yoksa iktidarın yalakası değil. Az kaldı birkaç daha sabır”

Mehmet Sarı: ”Zihniyeti bozuk bir kere Gazeteciminsin yoksa yandaşmışsın… Ama gazeteci olmak herkesin haddi değil Sende haklısın”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.