DOLAR

32,5115

0.19%
EURO

34,8433

0.33%
ALTIN(gr)

2.490,21

1,15%
BİST 100

9539.07

1,15%
height="132" />
Maden sahasıyla ilgili tüm merak edilenler masaya yatırılıyor

Maden sahasıyla ilgili tüm merak edilenler masaya yatırılıyor

ABONE OL
Şub 20, 2022 19:36
Maden sahasıyla ilgili tüm merak edilenler masaya yatırılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MTA tarafından Elazığ/Maden ilçesindeki maden sahasının ihaleye çıkarılması sürecinin ardından Elazığ’da Meslek Kuruluşları, STK’lar ve iş dünyası tarafından maden sahasının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar ve tüm süreçlerle ilgili merak edilen her bir başlık Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ARSLAN tarafından 21 Şubat Pazartesi günü Saat:21.00’da Kanal Fırat TV’de “Gündem Özel” programında masaya yatırılıyor…

Hiçbir soru cevapsız kalmayacak…

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Başkanı Arslan, medyanın göreve çağırmasının ardından Elazığ TSO olarak çok hızlı bir şekilde aksiyon alındığını belirterek, “ Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Meslek Örgütlerimiz işbirliğinde, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ilk aşamada ELAZIĞ GİRİŞİM GRUBU A.Ş. kurulum sürecini başlattık.

Temel hedefi maden sahasının Elazığ iş dünyası tarafından işletilerek oluşacak tüm katma değerin ilin refah seviyesinin artırılmasına kanalize etmek olan Girişim Gurubu için Ön Talepleri almaya başladık. Bu süreçler büyük bir titizlik ve özenle yürütülürken hem kamuoyunu bilgilendirme hem de ihale tarihi ve ihale şartlarının yeniden revize edilmesi için girişimlerimiz oldu. Sayın Vekillerimizin yoğun gayretleri ve girişimleriyle ihale tarihi 04 Nisan 2022 olarak yeniden revize edildi. Bu süreç bizim için çok değerli olmuştur. Ön Taleplerin alınma sürecinde ise çok sayıda vatandaşımız ve iş dünyası temsilcilerimizin bir çok soru ile sürecin nasıl işleyeceği ve girişimimiz hakkında bilgi sahibi olmak istediklerine şahit olduk.

Bu süreç içerisinde yapılan çalışmalar hakkında kamuoyunu daha yakından bilgilendirmek için Kanal Fırat TV’de Gündem Özel Programında Gazeteci Sayın Zeki Akbıyık ile tüm merak edilenleri değerlendireceğiz. İnanıyorum ki, program sonrasında hiçbir konu ve soru belirsiz kalmayacaktır. Kamuoyunda dedikodu mahiyetinde birkaç kişinin oluşturmaya çalıştığı olumsuz hava ve konuyu idrak edememe zafiyeti nedeniyle kafalarındaki bulanıklığın da bu programla berraklaşacağını ümit ediyorum.

Bu düşüncelerle, başta işdünyamız olmak üzere tüm halkımızın büyük önem verdiğimiz ve ilimizin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısını değiştirecek bu girişim hakkında doğru bilgiye sahip olması için programı takip etmeye davet ediyor, sürecin ilimiz ve halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.