height="132" />
LAZ KAPİTAL 2 OKURLARIYLA BULUŞTU

LAZ KAPİTAL 2 OKURLARIYLA BULUŞTU

ABONE OL
Ara 12, 2020 22:34
LAZ KAPİTAL 2 OKURLARIYLA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mizah edebiyatının önemli isimlerinden Yılmaz Okumuş’un “Laz Kapital” serisini yenilenen kapağı ve güncellenen içeriğiyle yeniden yayımlayan Ayrıksı Yayınları, serinin ikinci kitabı “Laz Kapital 2”yi  mizahseverlerle buluşturdu.

Yılmaz Okumuş’un “Karl Marx Trabzon’da doğsaydı” fikrinden yola çıkarak mizahi bir dil ve Karadeniz şivesiyle yazdığı “Laz Kapital” serisinin birinci kitabının alt başlığı ‘Asıl şimdi başlay’ iken, ikinci kitabın alt başlığı ise ‘Ben tek, siz hepunuz.”

Yılmaz Okumuş  ikinci kitapta da ekonomiye ve politikaya dair gelişmeleri ve bu gelişmelerin topluma yansımasını Laz Marks’ın ağzından Karadeniz şivesiyle ortaya seriyor.

Yılmaz Okumuş’un, ilk defa 2006 yılında Karadeniz şivesiyle okurlara sunduğu Laz Kapital serisinin ikinci kitabı, Ayrıksı Kitap etiketiyle yayımlanan ilk kitapta olduğu gibi Halit Kurtulmuş Aytoslu’nun eğlenceli çizimlerinin eklendiği yeni kapağı ve güncellenen içeriğiyle farklı bir okuma deneyimi sunuyor. (Hibya Haber Ajansı)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.