height="132" />
SON BİR HAFTADA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

SON BİR HAFTADA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

ABONE OL
Eyl 19, 2020 15:55
SON BİR HAFTADA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;
? Bir ikametten uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen 1 şahsın üst aramasından 8 parça halinde toplam 7 gr eroin maddesi ele geçirilmesi üzerine söz konusu ikamete gerçekleştirilen operasyonda 30 gr eroin maddesi, uyuşturucu satışında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas terazi ile 5 adet uyuşturucu özelliği olan satışı reçeteye tabi ecza hapı ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak ikamette yakalanarak gözaltına alınan Ö.S. isimli şahıs sevk edildiği adli mercilerce Uyuşturucu Ticareti Yapmak Suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.
? Başka bir adrese gerçekleştirilen operasyonda, A.C.Ç. isimli şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi. Şahıstan, satışa hazırlanmış halde 65 fişek içerisinde toplam 139 gr esrar maddesi ile 2 fişek halinde toplam 1 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli mercilere sevk edilen A.C.Ç. tutuklanarak ceza evine gönderildi.
? Uyuşturucu satıcılarından madde temin ettiği esnada yakalananlar ile kent genelinde yapılan kontrollerde uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen toplam 20 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.
Ayrıca, uyuşturucu madde kullanan şahısların yapılan üst aramalarında;
? Fişeklenmiş 7 paket içerisinde toplam 3 gr metamfetamin,
? 9’u fişeklenmiş olmak üzere toplam 10 paket içerisinde 124 gr esrar maddesi ele geçirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.