DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450,95%
Elazığ
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
Düzce’de Suriyeli 3 Öğrenci Türk Öğrenciyi Darp Etti 

Düzce’de Suriyeli 3 Öğrenci Türk Öğrenciyi Darp Etti 

ABONE OL
May 30, 2024 11:40
Düzce’de Suriyeli 3 Öğrenci Türk Öğrenciyi Darp Etti 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de Suriyeli 3 öğrencinin bir Türk öğrenciyi okul tuvaletinde darp etmesi tepkilere yol açtı.

Düzce’de dehşet verici bir olay yaşandı! 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki U.C., okul tuvaletinde 3 öğrenci tarafından köşeye sıkıştırılarak darbedildi. Bu vahşi saldırı, diğer iki öğrenci tarafından ise kaydedildi.

Suriyeli Öğrencilerden Öğretmenler de Bezmiş

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü olay hakkında soruşturma başlatırken, Türk öğrencinin babası, “Okulda öğretmenler bile bu çocuklardan korkmuş. Öğretmenler okul yönetimine şikayet ediyoruz bunlar pislik biz de bezdik diyorlar” dedi.

Bu Vahşet Karşısında Tepkiler Neler?

Olay, Düzce’de büyük tepkilere yol açtı. Hem veliler hem de vatandaşlar, bu vahşete karşı öfke ve kınama duygularını dile getiriyor. Saldırganların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep eden vatandaşlar, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için yetkililerden gerekli adımları atmasını istiyor.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yeşilyurt Kurgu Dedi !

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Hasan Yeşilyurt, öğrencilerden birinin cep telefonu ile olayı çektiğini belirterek, “Bu olay çocuklar arasında önceden kurgulanmış bir şey. Suriyeli öğrenci ile Türk öğrenci arasında bir kavga olarak göstermek yanlış” dedi.

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.