DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Elazığ
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
Ekrem İmamoğlu’ndan mesaj…

Ekrem İmamoğlu’ndan mesaj…

ABONE OL
May 20, 2024 18:38
Ekrem İmamoğlu’ndan mesaj…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başarı elde eden Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu, Bingöl’ün geçmişte CHP Tuzla İlçe Başkanı olarak görev yapması nedeniyle İBB’nin 2019’dan bu yana gerçekleştirdiği belediyecilik hizmetlerinin canlı bir tanığı olduğunu belirtti. İmamoğlu, Bingöl’ün ilçe başkanı kimliğiyle yerel sorunlara duyarlılık gösterdiğini ve çözüm arayışlarında etkin rol aldığını vurgulayarak, onun yeni nesil belediyecilik anlayışının önemli temsilcilerinden biri olacağına inandığını ifade etti.

İmamoğlu, “Geçtiğimiz 5 yılda elde edilen tüm veriler, deneyimler, sorumluluklar her yönüyle sırtında bir yüktür. Biz de böylesi bir sorumluluğu ve böylesi bir kavramı, yeni nesil anlamıyla üstlenecek ve taşıyacak olan yol arkadaşımızın başarılı olması ve gerçekten şehrimizde, ülkemizde örnek belediye başkanlarını, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına hediye etme noktasında da elimden gelen bütün gayreti o arkadaşlarıma bütün desteği vermekten geri durmayacağımı bildirmek isterim. İstanbul’da bu misyonu taşıyan belediye başkanlarımız var. Türkiye’de bu misyonu taşıyan belediye başkanlarımız var.” dedi.

İmamoğlu, önceki dönemde İBB ile Tuzla Belediyesi arasında bazı iş birlikleri ve koordinasyon sorunları yaşandığına dikkat çekerek, bu sorunların çözülmesiyle Tuzla halkına daha güçlü ve verimli hizmetler sunabileceklerini söyledi. İmamoğlu, “Geçtiğimiz 5 yıla tabii ki çok hizmet sığdırdık Tuzla’da. Ama bu 5 yıl, onu da geçerek, aşarak, İBB-ilçe belediyesi iş birliğiyle, Tuzla’nın tarihine özel bir dönem olarak geçecektir.” diye ekledi.

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ise İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tuzla halkına hizmet etmekte, sizin belediyecilik anlayışınızla birlikte vatandaşlarımıza eşit mesafede, sadece ama sadece hizmeti öne alarak, asla ego yapmadan, sadece Tuzla halkına hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Ve ben inanıyorum ki, bu 5 yılda da sizin bu göstermiş olduğunuz tutum ve davranışı, çok güzel bir şekilde temsil edeceğiz ve çok daha güzel yarınlara da kavuşturuyor olacağız.” dedi.

Ziyaretin ardından İmamoğlu ve Bingöl, kurum kurmaylarının katılımıyla Tuzla’nın sorunlarına ve çözüm yollarına yönelik ortak bir toplantı gerçekleştirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.