height="132" />
İmamoğlu’ndan ’17 Bakan’ Tepkisi: Utanmaları da Yok!

İmamoğlu’ndan ’17 Bakan’ Tepkisi: Utanmaları da Yok!

ABONE OL
Mar 27, 2024 13:54
İmamoğlu’ndan ’17 Bakan’ Tepkisi: Utanmaları da Yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’da yaptığı halk buluşmasında, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı eleştirdi.

İmamoğlu, Yıldırım’ın İstanbul’u yeterince tanımadığını ve bu nedenle 17 bakan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteğini almak zorunda kaldığını savundu.

İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları:

  • “17 tane bakan arkadaşı. Öyle düşünmeseler, Ankara’dan buraya niye gelsinler? 17 bakan arkadaşı, adayın yeterli olmadığını görünce çantayı, bavulu toplayıp, İstanbul’a geldiler. Yetmedi; artı bir Cumhurbaşkanı da geldi.”
  • “Bunlar, emekliyi, yani başımızın tacı olması gereken büyüklerimize, ne yazık ki tarihin en derin mahrumiyetini yaşattılar. 10 bin lira maaş ne demek? 10 bin lira?”
  • “Biraz hayat dersi alsın; sonra Ankara’ya yollayacağız onu.”
  • “İstanbul’da zaten işiniz kolay. Biliyorsunuz; iki tane aday var. O zaten 31 Mart’a kadar çalışsın, biraz hayat dersi alsın; sonra Ankara’ya yollayacağız onu.”
  • “23 Haziran 2019’daki gibi, 806 bin kez misafirperverliğe hazır mıyız?”

İmamoğlu ayrıca, Üsküdar’da 1 sene önce açtıkları Kent Lokantası’ndan 226 bin 950 kişinin faydalandığını da sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.