height="132" />
BAŞKAN ADAYI ÖZER: GERÇEK HİZMET İÇİN SAHADAYIZ!

BAŞKAN ADAYI ÖZER: GERÇEK HİZMET İÇİN SAHADAYIZ!

ABONE OL
Mar 27, 2024 13:41
BAŞKAN ADAYI ÖZER: GERÇEK HİZMET İÇİN SAHADAYIZ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özer ve ekibi, Sarıçam’a gerçekten hizmet etmek isteyen bir ruhla, inanan ve güvenen insanlarla birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor.

Özer çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, herkesi sandığa davet ederek şunları söyledi:”Biz bu yola, Sarıçam’a gerçek hizmet etmek amacıyla çıktık. Çok şükür, kimsenin adamı olarak değil, sadece Sarıçam’ın ve Sarıçamlının hizmetkarı olarak bu kutlu davada yer aldık. Memleketimizi İYİ insanlar yönetecek, gençlerimize istihdam, halkımıza yaşanabilir bir Sarıçam vaadimiz var. Gençlerimize iş, ailelerimize huzur, yaşlılarımıza saygı dolu bir Sarıçam sözümüz var. Sarıçam’ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, herkes için refah bir şehir inşa edeceğiz. Sarıçam’ı Sarıçamlılarla  birlikte yöneteceğiz. Burası bizim evimiz, ve evimizi birlikte güzelleştireceğiz. Sarıçam için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. İYİ Parti ile Sarıçam kazanacak, Sarıçam güneş gibi parıldayacak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.