height="132" />
İmamoğlu Beylikdüzü’nde Vatandaşlarla Buluştu

İmamoğlu Beylikdüzü’nde Vatandaşlarla Buluştu

ABONE OL
Mar 25, 2024 13:56
İmamoğlu Beylikdüzü’nde Vatandaşlarla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 Mayıs’ta Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde “6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi”nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, CHP milletvekilleri Engin Altay ve Zeynel Emre, CHP Parti Meclisi üyeleri Cem Aydın ve Berker Esen ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın da eşlik ettiği buluşmada İmamoğlu, Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin İstanbul’daki büyük değişimin sembollerinden biri olduğunu vurguladı.

Konuşmasında şunları kaydetti:

  • “Bu vadide hep iyilik için, doğruluk için yürüdük. Güzelliklerimiz ve duygularımız, hep iyilikler için, Cumhuriyete ve laikliğe, milletin egemenliğine ve demokrasiye sahip çıkmak için buluştuk. İstanbul’un ağacına, çiçeğine, havasına, suyuna, toprağına, denizine sahip çıkmak için buluştuk.”
  • “Sizlerle gurur duyuyorum. Ben, sizin komşunuz olmaktan gurur duyuyorum. Hepinizi çok seviyorum.”
  • “5 yıl boyunca çok çalıştım, canla başla çalıştım. İstanbul’a hizmet etmenin, bu güzel şehre layık olmanın gururunu yaşıyorum.”

İmamoğlu’nun konuşmasının ardından çeşitli müzik ve dans gösterileri gerçekleşti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.