height="132" />
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı “Balıkesir’in Kaybedecek Bir Dakikası Dahil Yok!”

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı “Balıkesir’in Kaybedecek Bir Dakikası Dahil Yok!”

ABONE OL
Mar 22, 2024 14:17
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı “Balıkesir’in Kaybedecek Bir Dakikası Dahil Yok!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, bugün Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ü Balıkesir İl Örgütü binasında ağırladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen ziyarette, Başkan Köybaşı vekilleri coşkulu bir şekilde karşıladı. Ziyaret esnasında, Başkan Köybaşı yerel seçimlere ilişkin çalışmalar ve Balıkesir için planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Köybaşı, nazik ziyaretleri için milletvekillerine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bizler de bu süreyi en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Saha çalışmaları yapıyoruz, halkımızın isteklerine göre projelerimizi tamamlıyoruz. Köy köy, mahalle mahalle gezerek tüm vatandaşlarımıza dokunmaya, dertlerini dinlemeye gayret gösteriyoruz.

Balıkesir’in kaybedecek zamanı yok. Balıkesir artık hizmeti hak ediyor. Bizler de bunun için dur durak demeden çok çalışıyoruz. Sayın milletvekillerimiz Dinçer, Sarı ve Sarıgül de bizlere destek olmak için bugün ilimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundular. Ben de kendilerine çalışmalarımızdan ve Balıkesir halkının teveccühünden bahsettim. Tekrardan nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran ve motive eden vekillerimize teşekkür ediyoruz.

Balıkesir’in değişim ve dönüşümü için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Balıkesir’i hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.”

Başkan Köybaşı’nın açıklamasından öne çıkan diğer noktalar:

  • Saha çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.
  • Halkla buluşmalar ve istişareler yapılıyor.
  • Balıkesir’in ihtiyaç ve öncelikleri belirleniyor.
  • Projeler halkla birlikte geliştiriliyor.
  • Yerel seçimlere hazırız.
  • Balıkesir’de değişim ve dönüşüm için güçlü bir aday kadrosuyla seçime gireceğiz.
  • Balıkesir kazanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.