DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22390783,02%
Elazığ
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
Milletvekili Keleş: “Futbol Sahalarının Skorboard ve Aydınlatma Sorunları  Çözümlendi”

Milletvekili Keleş: “Futbol Sahalarının Skorboard ve Aydınlatma Sorunları  Çözümlendi”

ABONE OL
Ara 19, 2023 15:44
Milletvekili Keleş: “Futbol Sahalarının Skorboard ve Aydınlatma Sorunları  Çözümlendi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın Sivrice ve Palu ilçeleri ile Yurtbaşı beldesinde yer alan amatör futbol sahalarının önemli bir ihtiyacının daha giderildiğini duyurdu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice ve Palu ilçeleri ile Yurtbaşı beldesinde geçtiğimiz günlerde açılan ve modern giyinme odaları ile tribünlere sahip olan bu sahaların, aydınlatma ve skorboard eksikliğinin giderilmesi için gerekli adımların atıldığını belirtti.

Amatör futbol takımlarının müsabakalarını ve antrenmanlarını bu sahalarda yaptıklarını ve aydınlatma olmamasından dolayı da sadece günün belli saatlerinde bu sahalardan faydalandıklarını ileten Keleş, sorunun çözüldüğünü belirtti.

Prof. Dr. Keleş, amatör futbol takımlarının maç ve antrenmanlarını yaptıkları bu sahalardaki aydınlatma sorunu, spor taban birlikleri, spor kulüpleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kendisine iletildiğini. Bunun üzerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İnşaat ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda, aydınlatma ve skorboard işi için gerekli ödenek onayının alındığını belirtti.

Keleş: Mevcut durumda, Gençlik Merkezi Sahası ve Ahmet Yılmaz Futbol Sahası, aydınlatma yetersizliği nedeniyle yoğun bir şekilde kullanılmaktaydı.

Keleş, Sivrice, Palu ve Yurtbaşı sahalarının aydınlatılması ile bu yoğunluğun azaldığını ve gece saatlerinde de spor faaliyetlerine imkan tanındığını vurguladı. Bu adımların, Elazığ’ın spor altyapısına ve amatör branşlara büyük katkı sağlayacağını belirterek, bu gelişmenin Aziz şehrimize, sporcularımız ve amatör branşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.