DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358752,21%
Elazığ
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
Bakan Özhaseki, Elazığ Valiliğini Ziyaret Etti

Bakan Özhaseki, Elazığ Valiliğini Ziyaret Etti

ABONE OL
Ağu 17, 2023 17:44
Bakan Özhaseki, Elazığ Valiliğini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Elazığ Valiliğini ziyaret etti. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte Valiliğe gelen Bakan Özhaseki’yi, Vali Dr. Ömer Toraman, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP İl Başkanı Yunus Bal, Vali Yardımcıları ve kurum müdürleri karşıladı.

Bakan Özhaseki Valilik ziyaretinin ardından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Milletvekillerinin yanı sıra muhtarları, dernek başkanları ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Vali Toraman, Bakan Özhaseki’nin kent ziyaretiyle şehre yapılan hizmetleri istişare etme fırsatı yakaladıklarını belirtti. Ardından toplantıya katılanlar, taleplerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.