DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22383770,92%
Elazığ
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
YILDIRIM; “22 YILLIK SEVDA BİTMEDİ, BİTMEYECEK!

YILDIRIM; “22 YILLIK SEVDA BİTMEDİ, BİTMEYECEK!

ABONE OL
Ağu 14, 2023 17:36
YILDIRIM; “22 YILLIK SEVDA BİTMEDİ, BİTMEYECEK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SÜREKLİ SAHADAYIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti siyasetini Elazığ’ın her yerine ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını aktaran Yıldırım, “Yalnızca seçim zamanı hizmet götüren bir anlayışı değil, görevde oldukları her an hizmet etmeyi, her zaman vatandaşlarla iç içe olmayı benimsedik. AK Parti Elazığ İl Teşkilatı olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hamdolsun gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve teveccühle karşılanıyoruz. Elazığ merkez mahallelerinde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde sürekli sahadayız. Tüm teşkilat mensuplarımız 2024 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyor. Her yere gitmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla temasımızı en üst seviyeye ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Asıl olanın gönüllere girmek olduğunun bilincinde hareket ederek bu minvalde saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedef doğrultusunda ilk günkü azim ve kararlılıkla teşkilatımızla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

22. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ

Partilerinin kuruluşunun 22. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin iktidara geldiği günden itibaren, Türkiye siyasetinde ezberlerin bozulduğunu, kaybolan siyasi imajın tekrar inşa edildiğini ve milletin egemenliği üzerindeki her türlü vesayetin ortadan kaldırıldığını söyledi. Yıldırım, “Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan AK kadrolar, maruz kaldığı her türlü engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşattı. İç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partinin çatısı altında siyaset yapmak bizler için büyük bir şereftir. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ‘Erdemliler Hareketi’ ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, bugün reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 22 yılı geride bıraktı. 22 yılda milletin hizmetkârı olma anlayışı içerisinde çalışmalarını yürüten Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarına özelde Elazığ’a, genelde ülkemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden bu yana girdiği tüm seçimlerden milletimizin teveccühü ile birinci parti olarak çıkan AK Parti’miz, bundan sonra da öyle inanıyoruz ki yine halkımızın tercihi ile uzun yıllar ülkemizin büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşması için tüm kadroları ile hizmet edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 hedeflerimize azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyor, AK Parti’nin kurulduğu günden beri teşkilatlarında görev almış bütün milletvekillerimize, başkan ve yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, köy-mahalle temsilcilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIKLARI İÇİN BAŞVURULAR KASIM AYININ İLK HAFTASI

AK Parti’de olağanüstü kongre ve yerel seçim süreci netleşmeye başladı. Büyük kongresini ekim ayının ilk haftasında yapması beklenen AK Parti’de, belediye başkan adaylıkları için başvurular ise kasım ayının ilk haftası alınacak.

AK Parti’de kongre ve yerel seçim süreci başladı. Ağustos ayında olağanüstü kongre ve seçim takvimine son şekli verilecek.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE EKİM AYININ İLK HAFTASI

AK Partili kurmaylar 7-8 Ekim tarihlerinin kurultay için uygun olduğu görüşünde.

Öte yandan toplantıda 3 dönem veya daha fazla belediye başkanlığı yapan isimlerin yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği de ele alınacak. İl ve ilçe kongreleri ise yerel seçimden sonra yapılacak.

AK Parti’de Mart 2024’te yapılacak yerel seçim için de start verildi.

AK Parti’de kasım ayının ilk haftası adaylık başvurularının alınması, ikinci haftası ise temayül yoklamalarının yapılması planlanıyor.

Ocak ayı sonunda ise, adayların tanıtılacağı ve beyannamenin açıklanacağı belirtiliyor.

AK PARTİ ELAZIĞ’DA 6 İLÇEYE YENİ BAŞKAN

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Büyük Kongresi öncesinde Elazığ İlçe teşkilatlarına yapılan değişikliklerde 6 ilçe başkanı görevden alınmıştı. Görevden alınan 6 ilçe başkanının yerine yeni isimler atandı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Elazığ’ın 6 ilçesine yapılan atamalar şöyle:

Ak Parti Baskil İlçe Başkanlığına Fuat Çetin

Ak Parti Sivrice İlçe Başkanlığına Nafiz Yerebasan

Ak Parti Kovancılar İlçe Başkanlığına Rıdvan Koç

Ak Parti Palu İlçe Başkanlığına Murat Yıldırım

Ak Parti Arıcak İlçe Başkanlığına Tevfik Üstündağ

Ak Parti Maden İlçe Başkanlığına Yılmaz Kırtay

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.