height="132" />
Alan ; Emektar Gazetecilerimizin ve Basın Mensuplarımızın Günü Kutlu Olsun

Alan ; Emektar Gazetecilerimizin ve Basın Mensuplarımızın Günü Kutlu Olsun

ABONE OL
Tem 24, 2023 17:54
Alan ; Emektar Gazetecilerimizin ve Basın Mensuplarımızın Günü Kutlu Olsun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Öncelikle, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gazetecilerimizin değerli emeklerini ve tarafsız haber alma görevlerini yürekten kutluyoruz.Gazeteciler, toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır. İşlerini özveriyle yerine getirerek, doğru ve tarafsız haberlerle toplumu aydınlatma sorumluluğunu taşırlar. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, özgürce haber yapabilme ve düşünceleri ifade edebilme özgürlüğünün teminatıdır. Bu yönüyle, basın mensuplarımızın toplumsal yaşamdaki rolü ve etkisi büyüktür.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, basının özgürce çalışabilmesi, haber alma ve yayma özgürlüğünün korunması için gereken desteği sağlama konusunda üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Sizlerin cesur ve özverili çalışmalarınız, demokrasimizin gelişimine katkı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda ülkemizin geleceği için önemli birer güvence oluşturmaktadır.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, siz değerli gazeteci arkadaşlarımızın, özgür ve tarafsız haber yapma gayretinizin takdir edildiği, emeklerinizin ödüllendirildiği bir gündür. Bu vesileyle, tüm basın çalışanlarının bayramını en içten duygularımla kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.