height="132" />
Akşener: “’Hırsızlık, arsızlık, çalma, çaldırma işlemi bitecek”

Akşener: “’Hırsızlık, arsızlık, çalma, çaldırma işlemi bitecek”

ABONE OL
May 15, 2023 15:58
Akşener: “’Hırsızlık, arsızlık, çalma, çaldırma işlemi bitecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Giresunlu vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Akşener, “13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, başbakan Meral olacak. Siz isterseniz olmaz mı? Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik. Allah bin kere razı olsun. Biz çoğaldık. Biz bugün çoğuz.” dedi.

“Psikiyatristlerin tedavisine muhtaçlar”

Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına ilişkin, “Bunlar gerçekten kafayı yediler. Psikiyatristlerin tedavisine muhtaçlar. 14 Mayıs günü Allah rızası için sizden rica ediyorum burayı şereflendiren değerli Giresunlu kardeşlerim; sandığa gideceksiniz, ailenizi, akrabalarınızı, dostlarınızı sandığa götüreceksiniz ve bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e vereceksiniz ve bu ucube sistemden hep beraber kurtulacağız.” şeklinde konuştu.

“Her birinizin alnında kapkara lekeler var. Kul hakkına el uzatanın affı yok”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın sözleri hakkında konuşan Akşener; ‘’Biz kazanırsak şampanya patlatacakmışız. Onlar kazanırsa temiz alınlarıyla secdeye varacaklarmış. Hadi oradan be! Kul hakkına el uzattınız. Haramın dibine vardınız.  Her birinizin alnında kapkara lekeler var. Kul hakkına el uzatanın affı yok.” ifadelerini kullandı.

‘’Giresun’un gencinin Meksika’da toplama kampına girmeyi göze alarak bu ülkeden, bu güzel şehirden gitmesi sizin ayıbınızdır. Recep Bey neyle övünüyorsun?’’

Akşener, Giresun’a yeterli yatırımın yapılmadığını ileri sürüp, Giresun’da yaşayan gençlerin yurt dışına gittiğini belirterek, “Giresun’un gençleri işsiz, Giresun’un ilçelerinden gençler Amerika’ya iltica etmek için Meksika’ya gidiyorlar. Meksika’da toplama kamplarında şu anda o çocuklar. Ayıptır ayıp. Böyle güzel bir şehrin gencinin Meksika’da toplama kampına girmeyi göze alarak bu ülkeden, bu güzel şehirden gitmesi sizin ayıbınızdır. Recep Bey neyle övünüyorsun? diye konuştu.

“Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi”

MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’nin “Bunlar bedenine mermi alır” sözlerine ilişkin konuşan Akşener, “Muhterem ecel ne bir nefes evvel ne bir nefes sonradır. Allah senin gibileri vesile kılacaksa can baş üstünedir. Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi. Ayakkabı numaralarına kadar herkesin kim olduğunu, ne olduğunu bilenler Recep Bey ne azmettireni ne katili yakaladınız. Bengisu’nun, Banuçiçek’in babası gencecik bir akademisyen Ankara’nın göbeğinde katledildi.” dedi.

“Fındık bahçelerinizi gençleştireceğiz”

Akşener, 14 Mayıs’ın ardından seçimleri kazanmaları durumunda gerçekleştirecekleri vaatleri anlatarak, “11 bin köy okulunu hemen açacağız 100 bin öğretmeni hemen tayin edeceğiz. Daha sonra 150 bin öğretmen daha tayin edeceğiz. Ziraat mühendisi ve veterinerleri o köylere tayin edeceğiz. Tarımı canlandıracağız. 100 yıllık fındık bahçelerinin verimi düştü.  Onların gençleştirilmesi için çiftçimizle el ele yapılan çalışmalarda onları biz üstleneceğiz ve sizin fındık bahçelerinizi gençleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

‘’Hırsızlık, arsızlık, çalma, çaldırma işlemi bitecek”

Parlamenter Sistem’e geçiş için bu seçimin son seçim olduğunu öne süren Akşener, “Bu seçimi kazandığımızda parlamenter sisteme geçeceğiz. Yargı serbest kalacak, bağımsız olacak. Hukukun üstünlüğü… Nefes alacak şu gençler, umutları yeniden yeşerecek. İsraf son bulacak, hakkaniyetsizlik son bulacak. Hırsızlık, arsızlık, çalma, çaldırma işlemi bitecek.” ifadelerini kullandı.

“En önemlisi istihdam yaratacağız”

Akşener, istihdam yaratacaklarını dile getirerek, “En önemlisi fındığı Ferrerolara, oralara buralara peşkeş çekmeyeceğiz. 82 puan alanların ihmal edildiği, hakkının yendiği; 52 puan alanların tayin edildiği bir sistem ortadan kalkacak. Mülakat ortadan kalkacak ve inşallah gençlerimizi işsiz bırakmayacağız.” dedi

Kaynak: HİBYA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.