height="132" />
17 YAŞINDAKİ KIZINI HASTANE HASTANE GEZDİREN ELAZIĞ’LI BABA ÇARE ARIYOR

17 YAŞINDAKİ KIZINI HASTANE HASTANE GEZDİREN ELAZIĞ’LI BABA ÇARE ARIYOR

ABONE OL
Oca 24, 2021 15:38
17 YAŞINDAKİ KIZINI HASTANE HASTANE GEZDİREN ELAZIĞ’LI BABA ÇARE ARIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayşe Tuncel 17 Yaşında. Bundan tam 11 ay evvel burnu kanamaya başladı. O günden sonrada kanama durmadı. Beş çocuk Babası Seyfettin Tuncel’in gitmediği kapı kalmadı ancak hastalığa çare bulunamadı.

Tuncel; kızının hastalığı için bu güne kadar Elazığ, Malatya ve Diyarbakır illerindeki tüm hastaneleri dolaştıklarını son çare olarak Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesinde tedaviye başladıklarını ancak hala hastalığa tam bir teşhis konulamadığını söyledi.

Elazığ’da yaşayan Ayşe Tuncel, henüz 17 yaşında. Bundan 11 ay önce Ayşe’nin burnunda toplu iğne ucu kadar bir delik oluştu ve günlük olarak kanamaya başladı. Doktorların verdiği bilgiye göre burunda oluşan delik şu an 4 buçuk santim boyunda ve burundaki kanamadan dolayı da Ayşe’nin burnunda ülser oluşmuş. Eğer tedavi edilemezse Ayşe’nin iç organlarına sıçrama tehlikesi ve ilerleyen zamanlarda kanser riski oluşturuyor.

Baba Tuncel kızının tedavisi için Ankara’ya gidip gelmek zorunda kaldığından şu anda işsiz. Birde oturdukları evin kira olması ve üstüne biriken elektrik ve doğalgaz faturaları da eklenince aile iyice zor durumda kalmış.

Baba Seyfettin Tuncel;  “5 çocuk sahibiyim. Ben kızımla beraber tedavi için Ankara’ya gidip geldiğimden dolayı şu an çalışamıyorum. Evim kira, birikmiş elektrik ve doğalgaz faturalarım var. 11aydır evimin geçimini borç – harç ile yapmaktayım. Sizlerden bana Allah rızası için yardım eli uzatmanızı istiyorum” dedi.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar 0 530 781 72 22 nolu telefondan Seyfettin Tuncel’e ulaşabilir veya Ayşe Tuncel adına kayıtlı Ziraat Bankası TR 84 0001 0010 5695 6673 9650 01 nolu  IBAN numarası aracılığı ile yardımlarını iletebilirler.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.