height="132" />
ROCKEFELLER VE VİRÜSLER

ROCKEFELLER VE VİRÜSLER

ABONE OL
Nis 2, 2021 15:14
ROCKEFELLER VE VİRÜSLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1997’de Hong Kong’da HSN1/ Kuş gribi,1998’de Hindistan’ın Kerala eyaletinde Nipah virüsü (Meyve yarasalarından bulaşır) ortaya çıkar.2002 yılında Çin’de (Misk kedisinden geçer) Sars virüsü. Bu virüsü’n insan yapımı olduğu ortaya çıkar.2009 yılında Meksika’da Kemirgenler yoluyla H1N1-Domoz gribi çıkar. Yine aynı yılda Hanta virüsü zuhur eder. 2012 tarihinde Arabistan’da Mers. 2016 da ise Brezilya’da sivrisinekleden geçen Zika.

Dünya medyası bu hastalıkları büyük bir felakete yol açacağını manşet yapar. Bu arada aşıların olmadığ ifade edilir. Allah’tan eseri miktada insan ölümü olur. Zika virüsü esasen yeni bir tesbit değildir. 1947’de Uganda Entebbe’de ki ROCKEFELLER VİRÜS ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ’NDE keşfedilen virüs’dır. Zika virüsü’nün bir örneği New York Laborotuvarına götürülür. Ve bu virüs 69 yıl sonra önce Brezilya’da ortya çıkar ve 20 ülkeye yayılır.

,Ülkelerin medyaları BBC’in, BBC’de ABD medyasının komutu ve yönlendirmeleriyle büyük kampanyalar açarlar. Ancak yeteri kadar aşı(!) yoktur.  Olan aşılarda önceki senelere göre fahiş fiyatlarla piyasada işlem görür. Mesela Güney Amerika’da 1990 larda 2 dolar olan grip aşısı 12 dolara yükselir.

Dünya aşı sektörü kimin elindedir. Tabii ki Rockefellerin elindedir.

CORANA VİRÜSÜ KİMİN ÇOCUĞUDUR ? 

Corona virüsü’nün Amerika’nın en büyük rakibi Çin’de çıkması, doğrusu insanın aklına hastalığın insan eliyle çıkarıldığı şüphesini yaratıyor. Bir zamanlar İngiltere’nin fareler İle vebayı Çine taşıdığını biliyoruz.

Corona virüsü Çin’de 200 milyon insanın yaşadığı bir bölgenin karantinaya alınmasının ve çok sayıda ölümlere vesile olmasının yanında ekonomisini de darmadağın etmiştir. Şanghay hisse senetleri% 9 gerilemiş ve 420 milyar dolar değer kaybetmiştir.

Çin ekonomisinin güç kaybediyor olmasında üzülecek değilim, Bilakis sevindim. Üzülmek ulusalcı(!)Doğu Perinçek’e düşer. Lakin bu durumdan ABD in kazançlı çıkacak olması da hoş bir şey değil.

Neoliberal sağlık politikalarını kıyasıya eleştiren Prof Hovard Waitzkin  sağlık meselesinin de tröstlerin eline geçtiğini şu sözleri ile açıklıyor: ” Umarım insanlar sağlığı birbirine bağlayan egemen ideolojileri öğrenir. Çünkü kağitalist sağlık hizmetleri ve kapitalizmim ürettiği olumsuz sağlık sonuçları, insanlar kapitalist sistemi değiştirene kadar dünyayı iyileştirmeyecektir.”

Kendiside Amerikalı olan Prof Howard Waitzkin’in kastettiği neoliberal politikaların arkasında ki patron Rockefeller ailesi ve ABD devletidir. Dünya aşı tekelide bunların elindedir.

YAVUZ KUZGUN
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.