height="132" />
HA APO HA SELO – BÜLENT BEY YİNE SAHNEDE!

HA APO HA SELO – BÜLENT BEY YİNE SAHNEDE!

ABONE OL
Nis 2, 2021 13:26
HA APO HA SELO – BÜLENT BEY YİNE SAHNEDE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apo ile Selo’yu mukayese yaparak; Apo’nun cani, buna mukabil Selo’nun terör karşıtı olduğunu ve serbest olması gerektiğini söyleyenlerin, acaba akıldan sorunlarımı var? Neymiş? Selo HDP yi Türkiye Partisi yapacakmış(!) Galiba bu insanlar Mustafa Topaloğlu gibi uzaylılar. Hadi, Selo’yu bırakalım. Ama; o’da Apo’yu red etsin, PKK’yı terör örgütü olarak gördüğünü söylesin.

Bizler, Kürt kardeşlerimizi Müslüman biliriz. Ki öyledir. Selo’nun ve Apo’nun; Kürt kardeşlerimize izafe ettikleri “ Zerdüştlük Dini” emperyal bir projeye kapı aralamaktır. Zerdüştlük dini İran’a mahsus olup camileri yakıp yıkan bir dindir(!) Oysa Kürt’ler, diğer Türk boyları gibi Gök Tanrı’ya-Tek Tanrıya inanırlardı. Macarları meydana getiren yedi boydan biri (Kürt Boyu) olup tek Tanrılıydılar.

“ Yukarıda Tanrı olsaydı, beni yine yanlış yola sevk edecekti. Allah’da Kürt’ler için değerdir. Kürt’leri şaşırtıyor. Kürt’lerin Allah’da onları yanlış yola sevk ediyor. Bunun için ben kendi kendimin Tanrısıyım.” A. Öcalan, Sanat ve Edebiyatta Kürt Ayaklanması. Sayfa:153

Hasılı Selo( S.Demirtaş) Apo,un çırağıdır, siyasetteki eli ve ayağıdır. Şirin görünerek; Kürt kardeşlerimizin oyunu alamazsınız.

BÜLENT BEY YİNE SAHNEDE !

“ Ey hakim ve savcılar; Osman Kavala’nın hala tutuklu olmasına hayret ediyorum, tahliye edilmesi lazım. Devran kitabını okudum. Belki Demirtaş hakkında fikriniz değişmeyecek ama Kürt’lerin neler yaşadığını anlayacaksınız. Kürt’ler konusunda fikriniz değişebilir. HDP in temsil ettiği kitlenin oyunu almak mecburiyetindeyiz. “ Bu ifade Arınç’ın.

Bülent’in bu konuşmasına karşılık; Melih Gökçek’in cevabı: “ B.Arınç’ın bugüne kadar sataşmalarına partime zarar vermemek için sustum. Ama bugün Arınç teröristlere kol kanat geren, hatta çağrılarıyla isyana teşvik eden Demirtaş’a özgürlük istedi. Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin fikri bu değil. Sen ne biçim AK partilisin. “

Mehmet Metiner’in tepkisi de; “ Arınç, Cumhur ittifakına sabotaj yapıyor. “

Bülent Beyin bu sözleri Türkiye’nin gündemin den düşmeyecek gibi. Lakin fazla kafa yormaya gerek yok.Bülent Bey denince daima aklıma daima “ KOZMİK ODA “ operasyonu gelir.

YAVUZ KUZGUN
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.