height="132" />
TÜRKİYE’DE GERÇEKTEN SAĞ VE SOL VAR MI?

TÜRKİYE’DE GERÇEKTEN SAĞ VE SOL VAR MI?

ABONE OL
Nis 2, 2021 13:02
TÜRKİYE’DE GERÇEKTEN SAĞ VE SOL VAR MI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haluk Levent  bir sanatçı ve solcu. Kurduğu AHBAP vakfı ile Doğu Türkistan Türklerine yardım ettiği için, solcu geçinenler tarafından afaroz ediliyor.

Tepki koyanlara ” Şu tiwiti onayladığım için bazıları <Niye zulüm ? Çin ile ilişkilerimizi bozarsın> diye yazıyor. Ben Doğu Türkistanlı çok aileyi Ahbap’ta ağırladım. Ayrı ayrı şehirlerden geldiler. Hepsimi yalan söylüyor? Her biri gözyaşları içinde anlattılar. Var yani var. Orda çok sıkıntılar var ” diyerek cevap veriyor.

DHKP-C li İbrahim Gökçek ölüm orucu sonucu vefat ediyor. Karşıyaka hakimi Ayşe Sarısı Pehlivan bu ölüme çok üzülmüş olacak ki, tiwitirde” Ölüm adın kalleş olsun” diye paylaşım yapmış. Sanatçıda olsa bir DHKP-C liye sahip çıkan bu hakime hanım; acaba DHKP-C in, PKK nın ve Çinlilerin katlettiği insanlarımız için hiç üzülmüş ve tiwitir atmışmıdr.?

Büyük Atatürkçü (!) Yılmaz Özdil’in eşi Bodrum’da ofis ve işyeri olarak 4.6 milyon liraya 2 Mayıs 2017 de  bir villa satın alıyor. 142.5 metrekareye yapı ruhsatı veriliyor. Fakat onlar 310 metrekareye çıkarıyorlar. Bu inşaat şimdilik mahkemelik. Meselemiz bu değil. En az otuz senedir;Türkiye’de imar planına ve izne aykırı yapılar yapılır. Herhalde bu yapılar yandaşların olacak ki, şimdiye kadar Sağ basından bu olaylar için hiç tepki görmedik. Acaba kendileri yapınca iyi, başkaları yapınca kanunsuz mu oluyor?

Sağ ve Sol böyle olmasa gerek.

Ne yazık ki, Türkiyem ne çektiyse Türk Sağından ve Türk Solundan (!!!!!) çekti.

NOT: Büyük Atatürkçü Yılmaz Bey yanılmıyorsam Atatürk kitabından kazandığı servetin 1.5 milyonunu hayır olarak bir yerlere bağışlayacaktı.Acaba bağışladı mı ?

YAVUZ KUZGUN
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.