DOLAR 34,2135 0.24%
EURO 37,1595 0.14%
ALTIN 2.979,020,85
BITCOIN 23164090,61%
Elazığ
10°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Aday Adayı Ali Tekataş, AK Parti’ye  Resmi Müracaatını Yaptı

Aday Adayı Ali Tekataş, AK Parti’ye  Resmi Müracaatını Yaptı

ABONE OL
Kas 18, 2023 14:56
Aday Adayı Ali Tekataş, AK Parti’ye  Resmi Müracaatını Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Tekataş, İl Başkanlığı’na giderek, resmi müracaatını yaptı.

2024 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ Belediye Başkan Aday adayı olan Ali Tekataş, AK Parti İl Başkanlığı’na giderek resmi müracaatını yaptı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partilerinin yapılacak olan yerel seçimlerden de başarı ile çıkacağına inandıklarını belirtti. Yıldırım, “Sizlerle birlikte ve daha sonra oluşacak adaylarımızla beraber bu seçimi de büyük bir başarıyla sonlandıracağız çünkü bizim bu inanmışlığımızın en önemli sebeplerinden bir tanesi biz AK Parti’yiz sıradan bir parti olarak kabul etmedik bugüne kadar bir dava hareketi olarak kabul ettik ve bu ülkeye hizmet etmek aşkıyla 23 yıl önce yola çıkmış bir lider ve ekibiyle birlikte buraya kadar geldik” dedi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Tekataş, bugüne kadar edindiği bilgi ve tecrübeyle Elazığ’ı daha ileriye taşıyabilmek amacıyla AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. Tekataş, “O zamanki valimiz Sayın Murat Zorluoğlu ben buradan kendisine hürmetlerimi, saygılarımı ve muhabbetlerimi iletiyorum. Takdirleriyle ve davetiyle Van Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanmıştı kendisi Vali ve Belediye Başkan Vekili olarak. Van Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevine getirildi yaklaşık 1 buçuk 2 yıl burada görev yaptıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle kendisi Trabzon Büyükşehir Belediyesi adayı ve sonradan da Büyükşehir Belediye Başkanı oldu yine daveti üzerine Trabzon’a gittik, Trabzon’da da Trabzon Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevini istifa ettiğim düne kadar devam ettirdim.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız riyasetinde darbecilere, siyasi ve sosyal planlar yaparak ülkemizi diz çöktürmeye çalışan bütün dış mihraklara karşı siz değerli hemşehrilerimle daha etkili bir şekilde mücadele etmek için bu göreve talip oldum. 2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşte özelde lider il, genelde ise lider ülke olma adına bu davaya omuz vermek için bu göreve talibim. Ben gerek eğitim gerekse iş hayatımdaki 25 yıllık müktebasıtımı bu şehrin ileriye gitmesine katkı sunmak için bu göreve talibim. Ben aziz şehrimizde yaşama sebeplerini artırmak için bu göreve talibim.

Her yerde olmak için bir gönüle girin diyor Hz. Mevlana. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerinde saklarlar ben gönüllerinize girmeye talibim. Hülasa Elazığ’da, Malatya’da, Tunceli’de, Van’da ve Trabzon’da yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır diyor hepinizi Allaha emanet ediyorum” dedi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.