DOLAR

32,3832

-0.12%
EURO

34,6748

-0.38%
ALTIN(gr)

2.401,89

-1,35%
BİST 100

10053.02

-1,35%
height="132" />
İSG Eğitimleri Tamamlandı
79 okunma

İSG Eğitimleri Tamamlandı

ABONE OL
Haz 30, 2021 17:23
İSG Eğitimleri Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) Projesi” ekibi, Doç Dr. İlyas Somunkıran tarafından verilen ve bir hafta süren İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Kavramları, Yasal Yükümlülükler Mevzuatı ve Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Değerlendirme Yöntemleri Eğitimi’ni tamamladı.

“Ekibimiz İSG Yetkinliğini Geliştiriyor”

Elazığ TSO “Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) Projesi ve PİYA Akademi işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimlere Proje koordinatörü SMMM Defne Yıldırım, Eğitim Sorumlusu Osman Seçgin, Teknik Uzman Kübra Aytekin Demirdağ, Proje Asistanı İbrahim Tanyıldızı ve KOSGEB Temsilcisi Hilal Çelik katıldı. Proje koordinatörü Defne Yıldırım eğitimlerin çok verimli geçtiğini belirterek “Ekibimizin İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yetkinliklerini geliştirmek adına bir hafta süren eğitimlerimizi tamamladık. Eğitmenimiz Doç Dr. İlyas Somunkıran’a ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.