DOLAR 34,0811 -0.02%
EURO 37,8535 -0.21%
ALTIN 2.800,57-0,07
BITCOIN 21280643,65%
Elazığ
24°

KAPALI

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Narinin Katilleri Hak Ettiği Cezaları Almalıdır..

Narinin Katilleri Hak Ettiği Cezaları Almalıdır..

ABONE OL
Eyl 10, 2024 16:24
Narinin Katilleri Hak Ettiği Cezaları Almalıdır..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Diyarbakır’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında öldürülen ve Türkiye’nin gündeminde yer alan Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti.

Ekmen’e, DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ali İhsan Merdanoğlu ve DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Remzi Kaymak eşlik etti.

Ekmen, Diyarbakır temaslarında Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası ve Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Ekmen, ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun ile bir araya geldi. Daha sonra Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Engin Yeşil ile görüşerek bölge ticareti hakkında bilgi aldı.

Ekmen, Narin Güran’ın mezarı başında yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarımız ile Narin’i ziyaret ettik, ruhuna dualarımızı göndererek Fatiha’mızı okuduk. Yaşamasını sağlayamadık ama katillerinin, iş birlikçilerinin ve bilerek susanların hak ettikleri cezaları alması için mücadele edebiliriz.” dedi. Ayrıca, bu tür olayların toplumdaki sosyolojik ve hukuki sorunları gözler önüne serdiğini ve bu konularda toplumun bir dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı. Ekmen, soruşturma sürecinde sosyal medya spekülasyonlarına değil, yetkili makamlar ve Diyarbakır Barosu’nun açıklamalarına itibar edilmesi gerektiğini de belirtti.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.