DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
Elazığ
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
Elazığspor Kulübünden Açıklama: Futbolcularımızın Eğlenmesi Şampiyonluğumuza Gölge Düşürmez!

Elazığspor Kulübünden Açıklama: Futbolcularımızın Eğlenmesi Şampiyonluğumuza Gölge Düşürmez!

ABONE OL
May 28, 2024 13:12
Elazığspor Kulübünden Açıklama: Futbolcularımızın Eğlenmesi Şampiyonluğumuza Gölge Düşürmez!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığspor Kulübü, 25 Mayıs’ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadyumu’nda oynanan ve 3-0’lık galibiyetle TFF 3. Lig Play-Off finalinde şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcularının aileleriyle eğlenmesiyle ilgili çıkan haberlere açıklama yaptı.

Kulüp yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun 2,5 yıldır büyük bir özveriyle çalışarak Elazığspor’u bir üst lige taşıdığını ve bu süreçte tüm hemşerilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Açıklamada, şampiyonluğun sevincini yaşayan futbolcuların aileleriyle beraber eğlenmesinin ve bazı yöneticilerin de o mekanda bulunmasının kamuoyunu meşgul etmesine üzüntü duyulduğu belirtildi.

Kulüp, futbolcuların ve yöneticilerin mekânda kısa bir süre kaldıklarını ve şampiyonluğun sevincini kutladıklarını ifade etti.

Elazığspor yönetimi, yapılan paylaşımların ve haberlerin şampiyonluk sevincine gölge düşürdüğünü ve asılsız olduğunu savundu.

Açıklamada ayrıca, As Başkan Mustafa Şerifoğulları’nın daha önce görev yaptığı bir vakfın bu haberle ilişkilendirilmesinin art niyetli bir yaklaşım olduğu belirtildi.

Elazığspor Kulübü, bu zorluğun birlik ve beraberlik günü olduğunu ve şampiyonluğun mutluluğunun doyasıya yaşanması gerektiğini vurguladı.

Önemli Noktalar

  • Elazığspor, 25 Mayıs’ta TFF 3. Lig Play-Off finalinde şampiyon oldu.
  • Futbolcuların aileleriyle eğlenmesi ve bazı yöneticilerin mekânda bulunmasıyla ilgili yapılan paylaşımlar ve haberler kulüp tarafından yalanlandı.
  • Kulüp, bu tür paylaşımların ve haberlerin şampiyonluk sevincine gölge düşürdüğünü savundu.
  • Elazığspor yönetimi, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.