height="132" />
CEYLAN: BİZLERE VERECEĞİNİZ HER OY, ADALETE, REFAHA, BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIRACAK

CEYLAN: BİZLERE VERECEĞİNİZ HER OY, ADALETE, REFAHA, BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIRACAK

ABONE OL
Mar 29, 2024 15:43
CEYLAN: BİZLERE VERECEĞİNİZ HER OY, ADALETE, REFAHA, BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIRACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan seçime sayılı günler kala yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla, esnaflarla, gençlerle bir araya gelen Ceylan her mahallenin sorununu ayrı ayrı dinliyor, ayrı ayrı çözüm notları alıyor.
Vatandaştan da büyük bir teveccüh gören Ceylan, ülkede ve Elazığ’da birlik, bütünlük, adalet ve liyakat mesajları veriyor.


BAŞKAN ADAYI CEYLAN: DEVA PARTİSİNE VERİLECEK HER OY DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’YE ATILACAK BİR ADIM OLACAK
DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan’dan şeffaf ve liyakate dayalı belediyecilik sözü. Ceylan ekonomik krizle mücadele eden vatandaşların sosyal belediyecilik kapsamında dertlerine DEVA olacak projelerle yoksulluğa, yokluğa, haksızlığa meydan okuyacaklarını söyledi. Başkan Adayı Ceylan: ”Seçime sayılı günler kaldı. Herkes biliyor ki bu seçimlerde arkasında haksızlık, hukuksuzluk, yolsuzluk hikayesi olamayan bir parti olarak var DEVA Partisi. Bizler de partimizin Elazığ’daki birer yansımasıyız. Göreve geldiğimizde liyakat esasına dayalı personel istihdam edeceğiz. Kimse haksızlığa uğradığını düşünmeyecek. Çünkü kimse şunun yada bunun akrabası, eşi dostu, torpillisi olduğu için işe alınmayacak. Borçlar, alacaklar ve belediyenin mali durumu ilk günden itibaren kamuoyu ile paylaşılacak.
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE UMUT OLACAĞIZ
Elazığ’da ne yazık ki sosyal belediyecilik konusunda vatandaşlarımız hak ettiği hizmeti alamadılar. Bunu her platformda dile getiriyoruz. Bizler muhtaç insanlara umut olmak istiyoruz. Çalışabilecek durumda olanlara istihdam yaratmak, çalışamayacak olanlara da aylık periyodlarda gıda alabilecekleri belli bir destek vereceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına süt ödeneği ayırtacağız. Emeklilerimize hiç olmazsa evlerinin temel ihtiyaçlarını giderebilecekleri gıda kartı desteğimiz olacak.
ALT YAPIDAN ÇEVRE DÜZENLEMESİNE; ŞEHRİMİZİN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLECEK
Halkımız artık yeter diyor! Bizler de artık yeter diyoruz. Talan edilmiş kaynaklarımızı kullanarak eser belediyeciliği yapmaya geliyoruz. Hesabı sorulamayan harcamaları bulmaya, onları halkımıza harcamaya geliyoruz. Gençlerimize istihdam, kadınlarımıza, emeklilerimize üretim, çocuklarımıza eğitimlerine katkı olacak yatırımlar vaat ediyoruz. Bizde A Partisi, B Partisi yok, bu Ali’nin adamı, şu Ahmet’in dayısı gibi kayırmacılık yok. Biz göreve geldiğimizde DEVA Belediyeciliğini partiler üstü, ideolojiler üstü bir anlayışla yürüteceğiz. Sevgili halkımdan bu seçimde bizlere destek vermesini istiyoruz. Çünkü biz, sizlere mutlu kentin mutlu insanları olmayı vaat ediyoruz.’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.