height="132" />
BAŞKAN ADAYI CEYLAN OLGUNLAR MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ADAYI CEYLAN OLGUNLAR MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
Mar 22, 2024 13:49
BAŞKAN ADAYI CEYLAN OLGUNLAR MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan il teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor.. Projeleri ile esnaf ve vatandaşlardan büyük bir takdir toplayan Recep Ceylan, Olgunlar Mahallesinde idi.

OLGUNLAR MAHALLESİ SAKİNLERİ’NDEN CEYLAN’A:’’ BİZLERİN SORUNLARINI ÇÖZECEK PROJELERİNİZ VAR’’
Vatandaşlarla bir araya gelen Ceylan ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamalarda ‘ESER Belediyeciliği’ yapacaklarını belirtti. Ceylan şunları söyledi: ” Yapılmış işleri, hayal kırıklığı yaratmış projeleri yapmak için değil, reel manada Elazığ’ı Doğu’nun en gelişmiş kenti yapacağız. Şehrin hemen her noktasına gittiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın en büyük şikayeti ekonomik sorunlar ve kentsel dönüşüm. Bizler vatandaşın yanında, halkçı belediyecilik yapmak için geliyoruz.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN DANIŞMA VE UYGULAMA OFİSLERİ KURACAĞIZ

Kentsel dönüşüm ülkede olduğu gibi ilimizin de en büyük çözüm bekleyen sorunlarından birisi. Ne yazık ki bu konuda büyük bir bilgi kirliliği var. Bu konuda vatandaşlarımızı aydınlatacak uzman arkadaşlarımız kuracağımız ofislerde vatandaşlarımıza doğru ve zamanında bilgiler aktarıp yol gösterecekler.

Kentsel dönüşüm işlemlerinde resmi prıosedürlerin takibi ve uygulaması için vatandaşlarımız adına anlaşmalı mühendislik firmaları takip sistemi kuracağız. Hak kaybı olmaması adına vatandaşlarımıza teknik ve resmi işlemlerinde yardımcı olacağız.

ŞEHRİMİZİN KANAYAN YARASI İŞSİLİĞE SON VERECEĞİZ

Ekonomik koşullar nedeni ile bu gün işsizlik oranı çok büyük rakamlara çıkmış durumda. Evet buradan bunun sözünü veriyoruz. İşe yerleştirme ve kişinin eğitim ve beceri alanına uygun olarak iş sahibi olmasını sağlamak için ‘İŞ tedariki’ büroları kuracağız. Burada özellikle özel sektörlerle iş birliği içerisine girerek belediye destekli projelerle iş arayana iş, iş verene personel bulunması konusunda destek vereceğiz.

TURİZM İŞLETMECİLERİNE DESTEK PROGRAMLARI

Dünyanın belki de en zengin doğal ve kültürel kaynaklarına sahip şehrimizi bir turizm cenneti haline getireceğiz. Bu anlamda özellikle turistik değeri fazla olan bölgelerimizde turizmi geliştirmek için işletmecilere bazı muafiyetler vereceğiz. Ne yazık ki bu güne kadar Elazığ keşfedilmeyi bekleyen turizm hazineleri ile kaderine terk edilmiş durumda. Bu anlamda ulaşım anlamında da sıkıntılar yaşayan bölgelerimize ulaşımı kolaylaştıracak ek seferler ve araçlarla destekte bulunacağız.

UÇ MAHALLELERİMİZDEKİ ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Deprem sonrası kurulan mahallelerimizle birlikte şehrimizin uzak mahallelerine ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız uzun zamandır bu sorunlarının çözümünü bekliyorlar. İnşallah bu sorunları çözmek DEVA Belediye’sine nasip olacak. EK seferler ve mesafeyi kısaltacak güzergahlarla halkımızın yaşadığı ulaşım sorunlarını çözeceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.