DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22363282,81%
Elazığ
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
Elazığ’da 2’nci sınıf öğrencileri resim sergisi açtı

Elazığ’da 2’nci sınıf öğrencileri resim sergisi açtı

ABONE OL
Haz 13, 2023 00:02
Elazığ’da 2’nci sınıf öğrencileri resim sergisi açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Koç İlkokulu öğretmenleri ve 2’nci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sene sonu resimlerinden oluşan sergi açıldı.

Sınıf öğretmeni Bilgen Sertkaya ve sanat danışmanı resim öğretmeni Zehra Sepetçi öncülüğünde öğrencilerin tarafından hazırlanan resimler bir alışveriş merkezinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrenci ile aileler yoğun katılım gösterdiği açılış sonrası sergi alanını gezdi.

Ayrıca, programda öğrencilere hediye ve sertifikanın verilirken, serginin 3 gün süreceği bildirildi.

Amaçlarının nitelikli ve donanımlı öğrenciler yetiştirmek olduğunu belirten sınıf öğretmeni Bilgen Sertkaya, “2-K sınıfını okutuyorum. Onlara hayata farklı açılardan bakmayı, içinde barındırdıkları yetenekleri ortaya çıkarmayı amaçladım. Kendileri ile gurur duysunlar istedim. Bu yüzden yıl içerisinde yaptığımız resim çalışmalarından bir sergi düzenledik. Karma resim çalışması yaptık. Ünlü ressamların çalışmalarından esinlenerek kendi çalışmalarını ortaya çıkarmalarını amaçladık. Bugün de velilerimizin yoğun katılımıyla çocuklara sertifikalarını ve hediyelerini dağıtma fırsatı elde ettik” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.