height="132" />
İl Başkanı Ertan: “Gelecek seçimler için çalışmalara başlayacağız”

İl Başkanı Ertan: “Gelecek seçimler için çalışmalara başlayacağız”

ABONE OL
Haz 10, 2023 21:35
İl Başkanı Ertan: “Gelecek seçimler için çalışmalara başlayacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Bakanı Ömer Ertan, Genel Başkanları Mustafa Destici’nin, vakit kaybetmeden olağan büyük kurultay sürecini başlatacağını ve gelecek yıl yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına başlayacaklarını bildirdi.

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Bakanı Ömer Ertan, Genel Başkanları Mustafa Destici’nin, vakit kaybetmeden olağan büyük kurultay sürecini ve gelecek yıl yapılacak yerel seçim hazırlıklarına başlayacağını duyurdu.

ERTAN: DAVA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

BBP olarak kendi amblem ve adaylarıyla katıldıkları son seçime göre oy oranlarını yüzde 100’ün üzerinde artırsalar da bu seçimlerde hedefledikleri oyu alamadıklarını ifade eden Ertan, “Daha iyi bir netice alabileceğimizi ve daha iyi bir neticeyi de camiamızın ve hareketimizin hak ettiğine inanıyorum. Daha kararlı ve güçlü şekilde yolumuza devam edeceğimizi, hiç vakit kaybetmeden mümkün olan en iyi neticeyi alabilmek için olağan büyük kurultay sürecimizi başlatacağımızı ve önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerin hazırlıklarına da şimdiden başlayacağımızı ifade etmek istiyorum. Nasıl bu seçimlere tüm seçim bölgelerinde kendi ad ve adaylarımızla amblemimizle katılmışsak yerel seçimlerde de hedefimizin bu olduğunu ilan ediyorum. Yolumuza nasıl ve hangi şartlarda devam edeceğimize ise bugün burada ilk toplantısını yapacağımız istişarelerle dava arkadaşlarımızla sizlerle birlikte karar vereceğiz” dedi.

ERTAN: DOĞRULARI GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ertan, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olduklarını anımsatarak, “Ama herkesin her şeyine ‘kabul’ ya da ‘evet’ demedik, yine demeyeceğiz. Doğruların, terörle mücadelenin, savunma sanayisinde atılan adımların, dış politikadaki onurlu duruşun, Türk devletleriyle yapılan işbirliklerinin, mazlum coğrafyalarda yapılan yardımların, milletin refahı, güvenliği ve huzuru için atılan adımların yanında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Lakin ehliyetsiz, liyakatsiz atamaların, savurganlığın, yolsuzlukların, her türlü adaletsizliğin, her türlü kötülüklerin de karşısındayız ve karşısında olmaya, doğruları göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.