height="132" />
HÜDA PAR’lı Gençlerden Çevre Temizliği

HÜDA PAR’lı Gençlerden Çevre Temizliği

ABONE OL
Haz 10, 2023 21:37
HÜDA PAR’lı Gençlerden Çevre Temizliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Çevre Günü Etkinliği çerçevesinde farkındalık oluşturmak adına Sivrice göl kenarında çevre temizliği yaptı.

HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Çevre Günü Etkinliği çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla Sivrice Göl kenarında çevre temizliği yaptı. HÜDA PAR Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Aydemir Kur`an’ı Kerim`de temizlikten bahseden ayete değinerek, “Çevre, bize geçmişten kalan bir miras değil; korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde devredilmesi gereken bir emanettir” dedi.

AYDEMİR: ÇEVRE GELECEK NESİLLERE EN GÜZEL ŞEKİLDE DEVREDİLMESİ GEREKEN BİR EMANETTİR

Aydemir yaptığı açıklamada; “Çevre, bize geçmişten kalan bir miras değil; korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde devredilmesi gereken bir emanettir. Tarih boyunca insanoğlu ile tabiat daima barışık bir şekilde varlıklarını idame ettirmişlerdir. Ancak gelinen bu aşamada insanoğlu içinde yaşadığı, havasını teneffüs ettiği çevreye bir savaş açmıştır. Tabiatla yapılan bu savaşın kazananı hiç kimse olmayacak, kaybedeniyse bütün bir insanlık olacaktır. Çevre, bize geçmişten kalan bir miras değil; korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde devredilmesi gereken bir emanettir.” diye kaydetti.

AYDEMİR: HEP BİRLİKTE TABİATIMIZA VE GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM

5-11 Haziran Çevreyi Koruma Haftası dolayısıyla HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Aydemir, “Vatandaşlarımızı tarihi mekânlarımıza, sahillerimize ve tüm doğal güzelliklerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Şehrimizin gözde yerlerinden Sivrice ilçemizin sahil şeridinde farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği gerçekleştirdik. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte hem Sivrice’de hem de memleketin dört bir yanında on binlerce misafir ağırlayacağız. Bu süreçte tüm vatandaşlarımızı tarihi mekânlarımıza, sahillerimize ve tüm doğal güzelliklerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki bu tabiat hepimizin ortak paydası. Hep birlikte tabiatımıza ve geleceğimize sahip çıkalım!” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.