height="132" />
Sönmez’İn seçim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

Sönmez’İn seçim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

ABONE OL
May 10, 2023 17:14
Sönmez’İn seçim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SÖNMEZ’İN SEÇİM FAALİYETLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Elazığ’ın en iddialı milletvekili adayı İrfan Sönmez, seçim faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Sönmez, ziyaretlerde vatandaşları, gençleri, kadınları dinliyor, sorun ve taleplerini alarak çözümü için projelerini anlatıyor.

İŞKUR ELAZIĞ MERKEZ ŞUBE BAŞKANI GEL: ‘’ SÖNMEZ ÜLKÜCÜ CAMİANIN DESTANLAŞMIŞ İSMİDİR’’

Ziyaretlerine İş Kur Elazığ Merkez Şube Müdürü ve MASSAD Kurucu Fethi Ahmet Gel ile devam Sönmez, ülke gündemine dair istişarelerde bulundu. MASSAD Bölgesinin önemli değerlerinden biri olan Fethi Ahmet Gel ile bölgenin sorunlarına dair gerçekleştirilen görüşme sonrasında Gel Sönmez’in Ülkücü Hareket için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

‘’Elazığ’da Ülkücü Hareketin destanlaşan isimlerinden, çilesini çekmiş, mücadelesini vermiş, samimi ve dürüst bir karaktere sahip İyi Parti 1.sira Adayı İrfan Sönmez, 4.Sıra Adayı Şenay Aladağ Demirel ve Abdurrahman Bulut bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine başarılar diliyorum.’’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.