height="132" />
Milletvekili Erol:” CHP’yi Hiç Kimse Terör Örgütü İle Örtüştüremez, Hiçkimse CHP’ye Milliyetçiliği Öğretemez”
  • Elazığ Sürmanşet Haber
  • Elazığ
  • Milletvekili Erol:” CHP’yi Hiç Kimse Terör Örgütü İle Örtüştüremez, Hiçkimse CHP’ye Milliyetçiliği Öğretemez”

Milletvekili Erol:” CHP’yi Hiç Kimse Terör Örgütü İle Örtüştüremez, Hiçkimse CHP’ye Milliyetçiliği Öğretemez”

ABONE OL
May 10, 2023 17:18
Milletvekili Erol:” CHP’yi Hiç Kimse Terör Örgütü İle Örtüştüremez, Hiçkimse CHP’ye Milliyetçiliği Öğretemez”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLLETVEKİLİ EROL CHP’Yİ HİÇ KİMSE TERÖR ÖRGÜTÜYLE ÖRTÜŞTÜREMEZ, HİÇ KİMSE CHP’YE MİLLETÇİLİĞİ ÖĞRETEMEZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol “CHP terör örgütleriyle kol kola diyerek yorum yapanları sert bir dille eleştirdi. Erol ; “Her seçim döneminde aynı yalan dolan. Bir tutturmuşlar beka meselesi. Tek bildikleri şey CHP terör örgütleriyle kol kolalar. Habur kapısında terör örgütü mensupları karşılanıp onların ayağına Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerini ayaklarına götürürken CHP mi iktidardı? Hayır, Ak Parti iktidardı. CHP’yi hiç kimse terör örgütüyle örtüştüremez, hiç kimse CHP’ye Milletçiliği öğretemez” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Kovancılar ilçesinde halkla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.
Erol yapmış olduğu açıklamada;
TBMM’DE EN SERT TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI MEYDAN OKUYAN BİR MİLLETVEKİLİYİM
“Oslo’da terör örgütlerinin başıyla görüşme yapılırken CHP mi iktidardı. Dolma bahçe sarayında bakanlarla HDP milletvekilleri görüşme yaptığında bakanlar CHP’nin mi bakanıydı? Barzani Diyarbakır’a geldiğinde miting yaptığında Cumhurbaşkanımızda yanındaydı. Kim Cumhurbaşkanıydı Recep Tayyip Erdoğan. Salih Müslim Türkiye’ye geldiğinde kırmızı halılarla karşılandığında CHP’mi iktidardı? Ak Parti İktidardı. Şimdi bir yaşanmışlık var bir de diğer yandan yaşanmışlıklar var.Ben bunları ifade ederken hiç bir şeyden korkmadan ifade ediyorum. Ben TBMM’de en sert terör örgütlerine karşı meydan okuyan bir milletvekiliyim. Asla bu güne kadar taviz vermedim. Bizim olduğumuz mecliste, bizim olduğumuz yerde terör örgütü ile ilgili hiçbir önerge gelemez. Biz orda dik dururuz ve hakkınızı koruruz.
CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NE HİÇ KİMSE MİLLİYETÇİLİĞİ ÖĞRETEMEZ

“ Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiç kimse terörü ölçülemez. Cumhuriyet Halk Partisi’ne hiç kimse milliyetçiliği öğretemez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin milliyetçiliğe sokak milliyetçiliği değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin milliyetçiliği salonlarda artıran tezahüratların sloganları, milliyetçiliği değil. Cumhuriyet Halk Partisi’nin milliyetçiliği, insanların yalnızca düşüncelerini sömürmek için söylenen sözler, yapılan milliyetçilik değildir. Cumhuriyet Halk partinin milliyetçiliği nedir? 1974 yılında. Kıbrıs da soydaşlarımız korumak için Bülent Ecevit’in Türk Silahlı kuvvetlerini 5 parmakla dağlarına indirerek milliyetçilik dersi vermiştir.
KORKAKLIKLA MİLLETÇİLİK OLMAZ, BABAYİĞİTLİKLE MİLLETÇİLİK OLUR

“Bunlar ne yaptılar. Süleyman Şah’ın türbesini kaçırdılar. Süleyman Şah’ın türbesini kaçırdılar. Işid gibi bir terör örgütünün korkusundan orada dalgalanan Türk bayrağını indirdiler. Büyük devlet, büyük kamu binaları olan devlet değildir. Büyük devlet, liderlerinin saltanat içinde yaşadığı devlet değildir. Büyük devlet büyük bütçeleri yöneten devlet değildir. Büyük devlet ulusal değerlerine sahip çıkan, , yurttaşlarına , özgürlük hakkı tanıyan, yurttaşlarının refah seviyesini yükselten devlettir. Bunlar bunu bilmeden bunu görmeden o bilinçle olmadan Süleyman Şah’ın türbesini bile kaçırma ihtiyacı hissetmişlerdir.
Eğer o gün Cumhuriyet Halk Partisi iktidarda olsaydı nasıl rahmetli Ecevit Kıbrıs’ın 5 parmak dağlarına Türk silahlı kuvvetlerinin indirdiyse, inanın binlerce 10 binlerce şehit edilmeyi göze alan Türk askeri Süleyman Şah türbesine sahip çıkardı, kaçırmazdı. Korkaklıkla milletçilik olmaz, babayiğitlikle milletçilik olur.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.